Ardahan’da İşitme Cihazları Merkezi Faaliyete Girdi

Güncelleme Tarihi:

Ardahan’da İşitme Cihazları Merkezi Faaliyete Girdi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2015 16:14

ARDAHAN'DA İŞİTME CİHAZLARI MERKEZİ FAALİYETE GİRDİ

Ardahan’da İşitme Cihazı Satış ve Uygulama Merkezi açıldı.
Ardahan’da yaklaşık 3 yıldır optik hizmeti veren Ardahan Optik işletme sahibi Ahmet Şahin Ardahan’ın ilk İşitme Cihazları Satış ve uygulama Merkezini hizmete açtı.
Karagöl mahallesi Maraşal Fevzi Çakmak Caddesinde açılan Ardahan İşitme merkezinin sahibi Odyolog Ahmet Şahin "ilimizde işitme engelli vatandaşlarımız yıllarca çözümü , Erzurum , Kars, Trabzon gibi büyük illerde bulmak için eziyet çektiler. Hizmete açtığımız işitme merkezimizle birlikte bu eziyete son vermiş olduk" dedi.
Odyometrist Ahmet Şahin klinikte, İşitme testleri, kulak zarı durumu, işitme cihatları bakımı, tamiri ve kalıbı gibi hizmetleri sunduklarını belirterek, İşitme cihatları üzerine iki önemli Oticon ve Pnonak markalarının bayiliğini Ardahan’a getirdiğini belirterek cihazların 2 yıl garantili olduğunu söyledi.
Kaliteli hizmeti ön planda tuttuklarına vurgu yapan İşletme sahibi Odyolog Ahmet Şahin, "İşitme sorunu yaşayanların son teknoloji işitme cihazlarıyla hayatı duyarak yaşamalarını sağlayacak olan bu klinikte devlet indirimlerinden vatandaşlar yararlanabilecek. Kaliteli ürünler ile müşteri memnuniyetini esas alarak, Ardahan’da işitme sorunu yaşayanların çözüm ortağı olacağız.’’ dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!