Zafer Bayramı coşkusu

Güncelleme Tarihi:

Zafer Bayramı coşkusu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 27, 2016 12:11

Zafer Bayramı coşkusu

Haberin Devamı

 

Hasan DEMİRBAS/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA, Burdur, Isparta ve Afyonkarahisar'da 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 94'üncü yıl dönümü, valilik ve belediyelerin hazırladığı çeşitli programlarla kutlanacak.

Antalya'da, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 94'üncü yıl dönümünü çeşitli etkinliklerle kutlayacak. Antalya Valiliği'nin düzenleyeceği program, Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk sunmayla başlayacak. Meydanda bir subay günün anlamını belirten konuşma yapacak, bir er de şiir okuyacak. Askeri bandonun alanda vereceği konserden sonra Vali Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve Garnizon Komutanı Piyade Albay Tahir Savran, valilikte tebrikleri kabul edecek.

MEYDANDA FUNDA ARAR KONSERİ

Muratpaşa Belediyesi de Zafer Bayramı dolayısıyla Tekelioğlu Caddesi'ni Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle donattı. 'Cumhuriyetimiz, Demokrasimiz, Şehit ve Gazilerimiz için bayrağını al da gel' çağrısıyla vatandaşlara çağrı yapan Muratpaşa Belediyesi, 30 Ağustos Salı akşamı Cumhuriyet Meydanı'nda Funda Arar konseri düzenleyecek.

MANAVGAT'TA CANDAN ERÇETİN KONSERİ

Manavgat Belediyesi ise 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın coşkulu kutlanması için bir dizi etkinlik hazırladı. Saat 20.00'da fener alayıyla başlayacak kutlamalar kapsamında Candan Erçetin konser verecek. Atatürk Kültür Merkezi önünde düzenlenecek konserde Erçetin sevilen şarkılarını seslendirecek.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, tüm Manavgat halkını Zafer Bayramı'nı birlikte kutlamaya davet etti.

BURDUR'DA KUTLAMALARIN ADRESİ CUMHURİYET MEYDANI

Burdur'da da büyük zaferin yıl dönümü kutlanacak. 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 94'üncü yıl dönümü kutlamaları Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na saat 09.30'da çelenk sunumuyla başlayacak. Makamında tebrikleri kabul edecek olan Vali Şerif Yılmaz, Garnizon Komutanı Albay Hakan Tutucu ve Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Cumhuriyet Meydanı'nda halkın bayramını kutlayacak. İstiklal Marşı'nın okunduktan sonra MAKÜ Mehteran Takımı da gösteri sunacak. Günün anlam ve önemini belirten konuşma ve şiirlerin ardından kutlamalar tören geçişiyle sona erecek. Burdur Belediyesi'nin hazırladığı program da ise Köprübaşı'ndan Şeker Meydanı'na kadar Zafer Yürüyüşü gerçekleştirilecek. Kutlamalar, Mehmet Erdem konseriyle sona erecek.

ISPARTA'DA 30 AĞUSTOS KUTLAMALARI

Isparta'da ise 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanı'nda 08.50'de başlayacak. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Atatürk Anıtı'na çelenk sunulacak. Vali Şehmus Günaydın'ın makamında tebrikleri kabul etmesinin ardından tören sona erecek.

BELEDİYE PROGRAMI İPTAL ETTİ

Öte yandan yaşanan terör olayları nedeniyle Isparta Belediyesi tarafından hazırlanan programın iptal edildiğini açıkladı. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında 29 Ağustos gecesi verileceği duyurulan Emel Sayın ve Ahmet Özhan konserlerinin iptal edildiğini duyurdu. Başkan Günaydın, "Bizim bugün eğlenceye değil milli şuur, bayrak, vatan, irade kararlılığına ihtiyacımız var" dedi.

AFYONKARAHİSAR'DA 30 AĞUSTOS

Büyük zaferin 94'üncü yıl dönümü kutlamaları Afyonkarahisar'da ise Kocatepe Parkı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başlayacak. Saygı duruşunda bulunulması, saygı atışı yapılması ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra Vali Aziz Yıldırım'ın saat 09.20'de makamında tebrikleri kabul etmesiyle tören sona erecek.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!