Yeni sezon bikiniler

Güncelleme Tarihi:

Yeni sezon bikiniler
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2017 10:47

Yeni sezon bikiniler

Haberin Devamı

 

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - YAZDAN kalma günlerin yaşandığı Antalya'da, bir mayo ve bikini markası 2018 yılı yeni sezon koleksiyonunun tanıtım çekimlerini gerçekleştirdi. Bikini ve mayoları, Emy Organizasyon & Ajans mankenleri tanıttı.

Dagi Mayo, 2018 yaz sezonu yeni koleksiyon bikini ve mayoların katalog çekimini gerçekleştirdi. Beldibi Rixos Sungate Otel'de yedi gün süren çekimlerde, Antalyalı mankenler Hilal Tataroğlu, Afranur Karagöz ve Nejla Zulovic objektif karşısına geçti. Tanıtımda, düz ve desenli bikiniler dikkat çekti. Çekimlerin yapıldığı otelde Türkiye'nin farklı şehirlerinden gelen 500 bayi de yeni koleksiyonları inceleme fırsatı buldu. Tanıtımda katalog çekiminin yanı sıra defile düzenlendi.

Sektörün bir sezonu kapamadan diğerine hazırlandığına dikkat çeken Dagi Satış Pazarlama Müdürü Özgür Şahin, bikini ve mayo kullanıcılarının isteklerinin ön planda tutulduğunu söyledi. Her vücut tipine uygun modelleri ve renkleri tercih ettiklerini sözlerine ekleyen Şahin, "Bikini ve mayo modellerimizin kumaşları İtalya'da özel üretiliyor. Özel üretim kumaşlarımızdan 1000 parçadan oluşan özel bir koleksiyon hazırladık. Mankenlerimiz bayilerimize özel defilelerle koleksiyonumuzu tanıttı. Aynı zamanda katalog çekimi gerçekleştirdik" dedi.

Tanıtım süresince 300'ün üzerinde bikini ve mayoyu deneyen mankenler, kendilerini ayrıcalıklı hissettiklerini, yeni sezon bikinileri henüz vitrine çıkmadan deneme ve seçme fırsatı yakaladıklarını kaydetti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!