Yeni Emek'te kentsel dönüşüm sürüyor

Güncelleme Tarihi:

Yeni Emekte kentsel dönüşüm sürüyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2018 16:03

Yeni Emek'te kentsel dönüşüm sürüyor

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'nın Kepez ilçesi Yeni Emek Mahallesi'nde başlatılan kentsel dönüşüm projesini yürüten Samut İnşaat yönetim kurulu Başkanı Hüseyin Samut, Samut Taç Premium konutlarının hızla yükseleceğini söyledi.

Samut AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Samut, turizm faktörüyle Türkiye'nin dünyaya açılan kapısı Antalya'nın kentsel dönüşümle Türkiye'nin parlayan yıldızı olacağını ifade etti. Kepez Yeni Emek Mahallesi'nde başlatılan kentsel dönüşüm projesinin bunun önemli adımlarından biri olduğuna değinen Samut, çeyrek asırlık deneyimlerini Antalya'nın gelişimi için kullanacaklarını vurguladı.

Konyaaltı ilçesinde uzun yıllılar yatırım yaptıklarını ifade eden Hüseyin Samut, geçen yıldan itibaren Kepez'e yöneldiklerini vurguladı. Şirket olarak Kepez ilçesi henüz bakir bir bölgeyken de yatırım yaptıklarını hatırlatan Samut İnşaat Başkanı Hüseyin Samut, kardeşi Samut Şirketler Grubu Başkanı Bekir Samut'la 2018 yılının ilk 3 ayında Kepez bölgesinde bir konut ve iş merkezi projesini tamamladıklarını vurguladı. Hüseyin Samut, kentsel dönüşüm kapsamında yer alan Samut Taç Premium Konutları projesinin ise hızla sürdüğünü ifade etti.

55 PROJE

Antalya genelinden birçoğu üst düzey konut projesi olmak üzere 55 proje tamamladıklarını anlatan Hüseyin Samut, halihazırda devam eden ve yakın gelecekte hayata geçirecekleri yeni projelerle kenti modernleştirme yolunda önemli rol üstlenmeye devam edeceğini kaydetti.

'YATIRIMLARIMIZ SÜRECEK'

İnşaat sektöründe iş sürecinin uzun bir maraton olduğunu belirten Hüseyin Samut, en zor dönemlerde dahi korkmadan, yılmadan yatırım yapmaya ve istihdam yaratmaya gayret ettiklerini söyledi. Ekonomik kriz döneminde dahi yatırım yapmakta kaçmadıklarını vurgulayan Samut, "Yanı başımızda yaşanan savaşların ülkeye etkilerinden darbe girişimine kadar birçok kez karanlık senaryo çizilmesine rağmen, en kötü günlerde bile yatırıma devam ettik. Şu an yeni tamamlanan ve devam eden önemli projelerimiz var. Sürekli yatırım döngüsüyle ülkemize ve Antalya'ya değer katmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

SAMUT TAÇ PREMIUM

Samut Şirketler Grubu Başkanı Bekir Samut ise bitirdikleri her projeye yeni bir eser gözüyle baktığını söyledi. Bugüne kadar hayata geçirdikleri projelerin büyük beğeni kazandığını vurgulayan Bekir Samut, "Gelen her memnuniyet ve gösterilen yoğun ilgi projelerimizin ne denli başarılı olduğunu gösteriyor. Yeni Emek'teki projeye yeni başladık. Hızlı bir ilerleme kaydettik. Yoğun mesai harcayarak Antalya'ya yakışır bir eser ortaya çıkaracağız" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!