Yeni buluşma noktası Be Vogue

Güncelleme Tarihi:

Yeni buluşma noktası Be Vogue
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2017 12:39

Yeni buluşma noktası Be Vogue

Haberin Devamı

 

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - İTALYAN ve İspanyol mutfağı ağırlıklı, dünya lezzetlerinin buluştuğu Be Vogue Restaurant & Bar, Antalya'da açıldı.
Eski Lara Yolu üzerinde iki katlı dizayn edilen restoranda damak tadı, müzik, sıcak atmosfer ile birleşiyor. Sosyetenin yakından tanıdığı Ferda Özmen tarafından hizmete açılan Be Vogue Restaurant & Bar'ın açılış törenine çok sayıda davetli katıldı. Eskitme masaların üstlerinin rengarenk mumlarla süslendiği açılışta işletmenin farklı atmosferi ön plana çıktı.
İş, sanat ve eğlence dünyasının buluştuğu açılışta İşletme Müdürü Anday Karabıyık, "İtalyan ve İspanyol mutfağı ağırlıklı bir restoranız, fakat dünyanın farklı ülkelerinin damak tatları da bulunabilecek. Burayı Antalya'nın ilk kartsız sosyal kulübü yapmayı hedefliyoruz. Sabahları kahvaltı servisimiz olacak. Hafta sonları ise brunchlarımız. 18.00 ile 20.00 arasını (Happy Hour) saati olarak belirledik. 20.00 ile 22.00 arası isteyenler akşam yemeğini yiyebilecek. 22.00'dan sonra ise DJ müzik eşliğinde 02.00'a kadar müzikli eğlencemiz devam edecek" dedi.
Antalyalılar için 60 kişilik sıcak bir atmosfer hazırladıklarını anlatan işletme sahibi Ferda Özmen, "Be Vogue benim hayalim olan bir yer. Uzun yıllar planını yapıp, hayata geçirmek için doğru zamanı bekledim. Bugün yakın arkadaşlarım ve ailem ile birlikte açılışını yapıyoruz. Be Vogue, Antalya için buluşma noktası olacak, adres gösterilecek. İçerideki her ayrıntı insanların rahatı ön planda tutularak düşünüldü" diye konuştu.
Açılışa katılan davetliler şık ve renkli giyimleriyle dikkati çekti. İşletme sahibi Ferda Özmen'i anne ve babasıyla kızkardeşi Feyza Özmen de yalnız bırakmadı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!