Yardım melekleri görev başında

Güncelleme Tarihi:

Yardım melekleri görev başında
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2017 12:49

Yardım melekleri görev başında

Haberin Devamı

 

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - TÜRKİYE Yardım Sevenler Derneği (TYSD) Antalya Şubesi'nce, Ramazan dolayısıyla 160 ihtiyaç sahibi aileye gıda yardımı yapıldı.
TYSD Antalya Şubesi Başkanı Havva Çobanoğlu ile yönetim kurulu üyeleri, belirlenen ailelere içerisinde un, bulgur, pirinç, mercimek, makarna, çay, şeker, sıvı yağ, salça, tatlı gibi çeşit temel gıda maddelerinden oluşan Ramazan paketi yardımında bulundu. Dernek yönetici ve üyeleri, gıda paketlerini kendi araçlarıyla ailelerin adreslerine teslim etti. Ayrıca ailelerin ev eşyası ihtiyaçları da belirlendi. Bayram sonrası, buzdolabı, çamaşır makinesi, televizyon, ütü, halı, perde, masa, sandalye gibi eşyaların da temini için çalışma başlatılacak.
TSYD Antalya Şubesi Başkanı Havva Çobanoğlu, dernek binası önünde gıda paketi dağıtımı yerine, ailelerin adreslerine teslim edilmesini tercih ettiklerini söyledi. Çobanoğlu, "Kapılarında teslim edip, hayır dualarını aldık. İhtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının eğitimi ve sağlıklarıyla da yakından ilgileniyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!