Water coaster heyecanı

Güncelleme Tarihi:

Water coaster heyecanı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2017 12:47

Water coaster heyecanı

Haberin Devamı

 

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - BELEK turizm bölgesindeki The Land of Legends Theme Park içindeki water coaster, sezon başından bu yana 500 bin turiste adrenali dolu dakikalar yaşattı.

The Land of Legends Theme Park'ı, son teknoloji su kaydıraklarıyla 7'den 70'e herkesin ilgisini çekiyor. Beyaz kum kaplı dalga plajı ve dalga havuzu, çocuklar için özel yapılan aktivite alanı ile cam bölmeli havuzuyla dikkat çeken water coaster, mini hayvanat bahçesindeki kaplan ve penguenlerle de ilgi çekiyor.

Sörf havuzunun yanı sıra, dalga havuzunda her yaştan tatilci boyu 2 metreye ulaşan dalgalar arasında eğleniyor.

43 metre yükseklikten 525 metre uzunluğundaki platformu raylar üzerinde geçen coaster araçlarını deneyenler adrenalinin limitlerini zorluyor. Çığlık çığlığa havuza kadar uzanan rayların üzerinde gelen tatilciler tur biter bitmez tekrar sıraya geçiyor. Mayıs ayından bu yana water coasterı 500 binin üzerinde tatilcinin denediğini anlatan The Land of Legends Theme Park yönetim kurulu üyesi Murat Süğlün, "İşletmemizin popüler noktalarından birisini coaster oluşturuyor. Buraya gelen herkes mutlaka bir defa da olsa heyecanı yaşıyor. Fakat water coasterı bir defa deneyenler ardı ardına heyecanı yaşamak için sıraya giriyor. 42 metre yükseklikten hızla aşağı kaymaya başlayan turistleri izlemek yaşanan heyecanı anlamaya yeterli oluyor" dedi.

Water coasterın 12 ay süresince açık olduğunu sözlerine ekleyen Süğlün, "Ekim ayı sonunda kaydırak bölümümüz kapanıyor. Fakat Water coaster başta olmak üzere yunus şov ve yunuslarla yüzme heyecanı devam ediyor. Yılın hangi ayında olursa olsun gelenler coaster heyecanı yaşayabilecek" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!