VP'li Özbay: Tarihimizde pusu kurmak yok

Güncelleme Tarihi:

VPli Özbay: Tarihimizde pusu kurmak yok
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2017 15:52

VP'li Özbay: Tarihimizde pusu kurmak yok

Haberin Devamı

 

Hasan DEMİRBAŞ/ANTALYA, (DHA) - VATAN Partisi (VP) Antalya İl Başkanı Ahmet Özbay, “MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin geçmişinde olabilir ama bizim tarihimizde pusu kurmak, milletin evladına kurşun sıkmak yoktur" dedi.

VP İl Başkanı Ahmet Özbay, düzenlediği basın toplantısında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi eleştirdi. Bahçeli'nin partilerini, pusu kuran ve eli kanlı olarak göstermeye çalıştığını belirten Özbay, bu ifadeleri Bahçeli'ye iade ettiklerini söyledi. Özbay, “Bahçeli'nin geçmişinde olabilir ama bizim tarihimizde pusu kurmak, milletin evladına kurşun sıkmak yoktur. Saldırıya uğradığımızda kendimizi kararlı bir şekilde savunuruz" dedi.

ÇİN'DE DESTEK ARAYIŞINDA

ABD'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Doğu Perinçek'i karşı karşıya getirmeye çalıştığını ileri süren Özbay, bu planı da Devlet Bahçeli üzerinden devreye sokmaya çalıştığını iddia etti. Ahmet Özbay, şöyle konuştu:

“Genel başkanımız Doğu Perinçek, teröre karşı destek aramak için Çin Halk Cumhuriyeti'ne gitti. Türkiye ekonomisinin karşılaştığı zorlukları aşmasını sağlamak için Çinli devlet adamlarıyla görüşmeler yapmaktadır. Durum böyle iken Doğu Perinçek'e karşı sergilenen bu düşmanca söylemin kendisini milliyetçi olarak tanımlayan Bahçeli'den gelmesini bir talihsizlik olarak değerlendiriyoruz."

İl Başkanı Ahmet Özbay, referandumda 'hayır' oyu kullanacaklarını söyledi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!