Üzümlü'ye sıcak asfalt

Güncelleme Tarihi:

Üzümlüye sıcak asfalt
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2017 09:57

Üzümlü'ye sıcak asfalt

Haberin Devamı

 

Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA) - ANTALYA'nın Kaş İlçesi'ne bağlı Üzümlü Mahallesi yolunun Büyükşehir Belediyesi tarafından sıcak asfaltla kaplanması için çalışma başlatıldı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan çalışma kapsamında Üzümlü Mahallesi yolu Kalkan Mahallesi tarafındaki İslamlar Mahallesi sınırından başlayarak batı komşusu olan Çayköy Mahallesi'ne kadar sıcak asfaltla kaplanıyor. İslamlar'dan Çayköy'e kadar olan bölümde yolun bazı bölümleri genişletiliyor. Yaklaşık 8 kilometrelik bölümü 5 bin ton sıcak asfaltla kaplanacak ve kalınlığı 8 santim olacak yolun genişliği 8 ile 12 metre arasında değişiyor.

Büyükşehir Belediyesi Kaş Koordinatörü Musa Yücel, "İslamlar Mahallesi'nden başlayan Üzümlü Mahallesi ve Çayköy Mahallesi'nden geçerek Çavdır Mahallesi'ne ulaşan yol son birkaç yıldır tarım ve turizm yönünden büyük önem kazanmaya başladı. Her gün Kaş'tan ve Kalkan'dan Saklıkent'e giden binlerce turist bu yolu kullanmaya başladı. Bu nedenle 10 kilometrelik bu yolun ilk etapta 8 kilometresi sıcak asfaltla kaplanıyor. Olanaklar elverirse kalan 2 kilometrelik bölüm de sıcak asfaltla kaplanacak. Kalkan'dan çıkan bir araç bu mahalleleri geçerek sıcak asfaltla kaplı, kaliteli bir yoldan Çavdır Mahallesi'ne kadar gidecek" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!