Ürgüplü öğrencilere Alanyaspor forması

Güncelleme Tarihi:

Ürgüplü öğrencilere Alanyaspor forması
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2016 11:10

Ürgüplü öğrencilere Alanyaspor forması

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - NEVŞEHİR'in Ürgüp İlçesi'nde görev yapan ve Alanyalı olan İlçe Milli Eğitim Müdürü Savaş Özdemir, Süper Lig'e yükselen Alanyaspor'a destek vermek, farkındalık yaratmak amacıyla 24 öğrenciye turuncu- yeşilli takımın formasını hediye edildi.

Ürgüp İlçe Milli Eğitim Müdürü Savaş Özdemir, Alanyaspor'un Süper Lig'e yükselmesinden dolayı farkındalık yaratmak amacıyla öğrencilere turuncu yeşilli takımın formasını hediye etmek istedi. Alanya Nezihe Soydan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin Beden Eğitimi Öğretmeni Onur Niğmet Üner aracılığıyla Alanyaspor yönetimiyle irtibata geçerek öğrenciler için forma talep etti. Bunun üzerine Alanyaspor Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel formaları hazırlatarak Ürgüp'e gönderdi. Formaları alan Milli Eğitim Müdürü Savaş Özdemir daha sonra Kaymakam Alper Balcı ile 5 okuldan 24 öğrenciye hediye etti.

Milli Eğitim Müdürü Özdemir, Alanyaspor'un Süper Lig'e yükselmesinden dolayı ilçede bir farkındalık oluşturmak amacıyla bu organizasyonu gerçekleştirdiklerini söyledi. Formaları dağıttıktan sonra şimdiden birkaç öğrencinin Alanyaspor taraftarı olduğunu belirten Özdemir, "Anadolu'da Trabzonspor taraftarları var. Buradan yola çıkarak Alanyaspor'un da Anadolu'da taraftar kazanabileceğini düşündüm. Öğrencilere forma dağıtma düşüncemi Ürgüp Kaymakamı Alper Balcı ile paylaştım. Kendisi de kabul ederek destek verdi. Alanya Belediyesi'ne ve Alanyaspor Yönetim Kurulu'na verdikleri destekten dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.

Milli Eğitim Müdürü Savaş Özdemir, Kaymakam Alper Balcı'ya da üzerinde ismi yazan 82 numaralı turuncu yeşilli forma hediye etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!