Üniversiteden Gül'e teşekkür

Güncelleme Tarihi:

Üniversiteden Güle teşekkür
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2017 14:46

Üniversiteden Gül'e teşekkür

Haberin Devamı

 

KEMER, (DHA) - ULUSLARARASI 11'inci Kemer Paris 2 Batığı Dalışı düzenleme komitesi, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'e desteklerinden dolayı plaket verdi.

Kemer Belediyesi'nin desteğiyle Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Sualtı Sporları Topluluğu tarafından düzenlenen Uluslararası Kemer Paris 2 Batığı Dalışı 28 Nisan-1 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek. Çeşitli üniversitelerden 150 dalgıcın katılması beklenen etkinlik için son hazırlıklar yapılırken AÜ Sualtı Sporları Topluluğu Başkanı Doç. Dr. Mehmet Gökoğlu, Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Halil Eroğlu ve Spor Şube Müdürü Halime Çan, Belediye Başkanı Mustafa Gül'ü makamında ziyaret etti.

Başkan Gül'e teşekkür plaketi veren Eroğlu, "Başkanımız her yıl etkinliğimizle çok yakından ilgileniyor. Her aşamada bize destek veriyor. Kendisine şükran borçluyuz" dedi.

Başkan Gül de "Dünyada en iyi 100 dalış bölgesinden biri olarak gösterilen Paris 2 savaş gemisi enkazının Kemer'de olması turizm açısından büyük önem taşımaktadır. Bu etkinliğe Kemer Belediyesi olarak her türlü desteği, göreve geldiğimiz 2009 yılından bu yana vermekteyiz. Etkinliğe Kemer halkını davet ediyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!