Tütüncü'den otobüste sürpriz

Güncelleme Tarihi:

Tütüncüden otobüste sürpriz
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2016 12:09

Tütüncü'den otobüste sürpriz

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - TRAMVAY ve dolmuş seferlerinin ardından bu kez de halk otobüsüyle halkın arasına karışan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, dert ve talepleri dinledi.

Başkan Hakan Tütüncü, tramvay ve dolmuştan sonra bu kez de halk otobüsüyle halkla kucaklaştı. Antalyalıların belediyesinden beklentilerini bizzat öğrenmek için çeşitli programlar düzenleyen Başkan Tütüncü, bu anlamda sık sık Varsak'taki depolama noktasından seçtiği bir otobüs ya da dolmuş ile yolculuklar gerçekleştirdi.

AYNI OTOBÜSLE GERİ DÖNDÜ

Tütüncü'nün son halk otobüsü yolculuğu, VF02 hattı ile oldu. Depolama noktasında toplu taşıma esnafı ile kucaklaşan Tütüncü, şahsi Kent Kart'ı ile ödemesini yaparak otobüse bindi. Tütüncü, Süleyman Demirel Bulvarı, Sakarya Bulvarı, Çağlayan, Otogar, Gülveren, Tıp Fakültesi Hastanesi, İl Sağlık Müdürlüğü ve Sealife Otel noktalarından oluşan güzergah boyunca yolculuk gerçekleştirdi. Son durakta da inmeyen Tütüncü, aynı otobüs ile Kepez Belediyesi'ne kadar geri döndü.

DİLEKLERİNİ İLETTİLER

İlk başta kendisini tanımayan, tanıyınca da şaşkınlık yaşayan vatandaşlar, Tütüncü ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Hem Kepez Belediyesi'nden hem de diğer kamu kurum ve kurumlarından taleplerini Tütüncü'ye iletme şansı bulan Antalyalılar, samimi ortamda gerçekleşen yolculuk için de teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!