Tütüncü: ABM, öğrenciler için çok güzel bir fırsat

Güncelleme Tarihi:

Tütüncü: ABM, öğrenciler için çok güzel bir fırsat
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2021 12:07

Tütüncü: ABM, öğrenciler için çok güzel bir fırsat

Haberin Devamı

 

ANTALYA,(DHA) - MUSTAFA Adıyaman Ortaokulu TÜBİTAK Bilim Fuarı'nın açılış töreninde konuşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 6 yıllık emeğin ürünü olan Antalya Bilim Merkezi'nin (ABM), çocuk ve gençler için çok güzel bir fırsat olduğunu söyledi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Mustafa Adıyaman Ortaokulu TÜBİTAK Bilim Fuarı'nın açılış törenine katıldı. TÜBİTAK Bilim Fuarı'nın açılışında konuşan Başkan Tütüncü, "Öğrencilerimizle kucaklaşmak, öğrenci ve öğretmenlerimizin başarılı çalışmalarına destek olmak, idarecilerimize de böyle güzel bir fuarı düzenledikleri için teşekkür etmeye geldik" dedi. Öğrencileri çok özlediğini dile getiren Başkan Tütüncü, "Pandemi şartları nedeniyle yaklaşık 2 yıldır okullardan uzak olduğumuz bir gerçek. Cenab-ı Allah hepimize sağlık versin. Daha sık bir araya gelelim, birlikte olalım. Öğretmenlerimizle eğitim üzerine konuşalım, hem de sevgili evlatlarımızla, kıymetli öğrencilerimizle sevgimizi büyütelim, derinleştirelim. Geleceğe bambaşka bir gönül köprüsü oluşturalım" diye konuştu.

BİLİM MERKEZİNE DAVET ETTİ

Öğrencilerin birbirinden güzel projelerle TÜBİTAK Fuarı'nda bir araya gelmesinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Başkan Tütüncü, tüm öğretmen ve öğrencileri ABM'ni görmeye davet etti. Dokuma Fabrikası'nda 12 bin 500 metrekare alanda ABM kurduklarını belirten Başkan Tütüncü, "Bilim merkezini 6 yıllık çaba ve gayretle ortaya koyduk. Son derece güzel bir çalışma oldu. Bilim merkezini öncelikle öğretmenlerimizin görmesini arzu ediyorum. Sonrasında da öğretmenlerimiz öğrencilerimizi bu bilim merkezine yönlendirsinler. Bilim merkezinde muhteşem çalışmalar yapabileceğiniz imkanlar var" dedi.

Konuşmaların ardından kurdele kesimiyle Mustafa Adıyaman Ortaokulu'nun TÜBİTAK Bilim Fuarı açıldı. Başkan Tütüncü, beraberindeki heyetle fuardaki tüm stantları tek tek gezdi, öğrencilerden yaptıkları bilimsel projeler hakkında da bilgi adlı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!