Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası

Güncelleme Tarihi:

Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2015 12:32

- Şampiyonanın birinci etabı Antalya'da başladı - 752 sporcunun katıldığı şampiyonaya, yaklaşık 8 yıldır yarışmalardan uzak kalan Semih Saygıner de katılacak

Haberin Devamı

ANTALYA (AA) - Türkiye Bilardo Federasyonu (TBF) tarafından düzenlenen, Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası 1. etabı, Antalya'da başladı.

Türkiye Bilardo Federasyonu Teknik Kurul Başkanı Melih Turan, yaptığı açıklamada, Kemer ilçesinde bir otelde gerçekleştirilen şampiyonaya 752 sporcunun katıldığını, dünyada ve Türkiye'de ilk kez böyle yüksek katılımlı bir şampiyona gerçekleştirdiklerini bildirdi.

Şampiyonanın final müsabakasının 17 Şubat'ta oynanacağını belirten Turan, şampiyonada aynı zamanda milli takım seçmelerinin de yapılacağını söyledi.

Şampiyonada birinci tur müsabakalarına 414 sporcu ile başladıklarını kaydeden Turan, 3 tur elemeleri sonunda kalacak 207 sporcu ile Main Turnuvaya başlanacağını ve en iyi 48 sporcuyla birlikte şampiyonanın devam edeceğini dile getirdi.

Haberin Devamı

Turan, yaklaşık 8 yıldır şampiyonalardan uzak kalan profesyonel 3 top bilardo oyuncusu Semih Saygıner'in de turnuvaya katılacağını sözlerine ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!