TURİZMİN GELECEĞİ RESORT’TE TARTIŞILACAK

Güncelleme Tarihi:

TURİZMİN GELECEĞİ RESORT’TE TARTIŞILACAK
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2018 09:54

Dünyadaki turizm sektörü temsilcilerini bir araya getiren Resort Kongresi için geri sayım başladı. ongrede bu sene yükselişe geçen turizm sektörünün sorunları, yapılması gerekenler ve sektördeki gelişmeler ele alınacak.

Haberin Devamı

TURİZMİN başkenti Antalya bu yıl 8’incisi gerçekleştirilecek Uluslarararası Resort Turizm Kongresi’ne hazırlanıyor. Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) tarafından 28-29 Kasım tarihleri arasında “Geleceğin Turizmi, Turizmin Geleceği” başlığı altında Antalya’da gerçekleşecek kongre dünya turizminden önemli isimlere ev sahipliği yapacak. Kongreye, yurt içinden ve yurt dışından seyahat endüstrisinde yer alan turizmin bütün kesimleri ile finansman, danışmanlık, yatırım, işletme, yönetim, tedarikçi firmaların üst düzey karar verici temsilcileri katılacak.

BAŞ KONUŞMACI HEAPY
Bugüne kadar; Almanya eski Başbakanı Gerhard Schröder, Thomas Cook CEO’su Peter Fankhauser, TUI CEO’su Peter Joussen, Der Touristik CEO’su Sören Hartmann gibi etkin isimlerin konuşmacı olarak katıldığı Resort Kongre’sinin bu yılki baş konuşmacısı Jet2Holidays CEO’su Steve Heapy olacak.

Haberin Devamı

ALANINDA UZMAN KİŞİLER
Kongrede Hotelbeds Yönetim Kurulu Başkanı Joan Vila, Tanıtma Genel Müdürü İrfan Önal, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Osman Ayık, LMX CEO’su Lars Ludwig, ReviewPro CEO’su Ronald James Friedlander ve kongrenin ana sponsoru Denizbank’ın CEO’su Hakan Ateş konuşma yapacak.

HAVACILIKTAN TURİST PROFİLİNE
Yükselişe geçen turizm sektörünün sorunları ve bunlara yönelik çözümlerin ele alınağı kongre şu başlıklar üzerine gerçekleştirilecek: “Havacılık Sektöründeki Gelişmeler, Türkiye’de Turizmin Durumu ve Akdeniz Bölgesi’nde Rekabet, Online ve Dijital Turizmde Değişen Turist Profili, Rusya Yeniden, Türkiye’nin Tanıtımında Medyanın Rolü, Otelcilikte Yeni Eğilimler, 2019 Türkiye Turizm ve Tanıtma Stratejisi, Konaklama Sektöründe Neler Oluyor?“

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!