Türel'e anlamlı ödül

Güncelleme Tarihi:

Türele anlamlı ödül
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2017 14:04

Türel'e anlamlı ödül

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi'nin Konyaaltı Sahili'nde hizmete açtığı 'Engelsiz Plaj', Yılın Fark Yaratan Projesi olarak ödüle layık görüldü. Konyaaltı Gençlik Derneği (KONGED) tarafından verilen anlamlı ödülü Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel aldı.

KONGED 3. Yıl Lansmanı ve KONGED ödül töreni Antalya Kültür Merkezi Aspendos Salonu'nda düzenlendi. Törene Ak Parti Milletvekili Mustafa Köse, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, birçok ödül sahibi ve dernek üyeleri katıldı. KONGED ödül töreninde Başkan Menderes Türel, engellileri artık Akdeniz'e uzaktan bakmaktan kurtaran ve rahatça denizle buluşmalarını sağlayan Konyaaltı Sahili'ndeki Engelsiz Plaj ile Yılın Fark Yaratan Proje ödülüne layık görüldü.

DOĞRU YOLDAYIZ

Ödül töreninde konuşan Başkan Türel, “KONGED ailesine çok teşekkür ediyorum. Biz belediyeciliğin insan yaşamını kolaylaştıran beceri sanatı olduğunu ifade ederek yolumuza devam ediyoruz. Tabi bunun içerisinde bizim engelli kardeşlerimiz hizmetlerimiz adına çok büyük bir önem taşıyor ve bu konuda büyük gayretler ortaya koyuyoruz. Antalya'da Engelli Rehabilitasyon Merkezi ile belki bırakın Antalya'yı, Türkiye'nin, Avrupa'nın en iyisini gerçekleştirdiğimizi ifade edebilirim. Çünkü G20 Liderler Zirvesinde burayı ziyaret eden lider eşleri tarafından bunun ifade edilmesi bizim doğru yolda olduğumuzun en güzel teyitlerinden bir tanesi. Ayrıca sadece Engelli Rehabilitasyon Merkezi değil birçok özel hizmeti Antalya'yı engelsiz hale getirmek adına ortaya koyuyoruz" dedi.

Gecede, ödül alan diğer isimlere de ödülleri verildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!