Torosların kadınları Manavgat'ı gezecek

Güncelleme Tarihi:

Torosların kadınları Manavgatı gezecek
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2018 17:17

Torosların kadınları Manavgat'ı gezecek

Haberin Devamı

 

MANAVGAT, (DHA) - MANAVGAT Belediyesi tarafından "Torosların Kadınları Manavgat'ı Geziyor" projesi başlatıldı.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, kadınlara yönelik sosyal projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Manavgat'ta Toros Kadınları Emek Pazarı, Kadınlar Edebiyat Durağında projelerinin yanı sıra Kadın Spor Merkezleri açan Başkan Sözen, kırsal mahallelerde yaşayan kadınlar için "Torosların Kadınları Manavgat'ı Geziyor" projesini başlattı.

Proje kapsamında Manavgat'ın kırsal mahallelerinde oturan kadınlar Manavgat'ın tarihi, turistik ve doğal güzellikleriyle buluşturulacak. Organizasyonda kadınlar mahallelerinden alınarak belirlenen program dahilinde gezdirilecek. Kadınlar gezide Manavgat Şelalesi, Manavgat Irmağı'nda tekne gezintisi yaparak Side Antik Kenti, Jale İnan Parkı ve Atatürk Kültür Merkezi'ni de görme imkanı bulacak. Gezilerin belirlenen kısmında Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen de yer alacak. Gezilere katılmak isteyen kadınlar 2- 20 Nisan tarihleri arasında Manavgat Belediyesi Halk Masası'na şahsen ya da telefonla müracaatta bulunabilecek.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, kadınlara yönelik önemli bir projeye daha imza atmaktan mutlu olduğunu dile getirdi. Başkan Şükrü Sözen, "Manavgat'ta yaşayan annelerimizi, kız kardeşlerimizi gezilerimize katılmaya davet ediyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!