TEMA'dan Kaymakam Günlü'ye ziyaret

Güncelleme Tarihi:

TEMAdan Kaymakam Günlüye ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2016 15:19

 TEMA'dan Kaymakam Günlü'ye ziyaret

Haberin Devamı

 

Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA) - TEMA Vakfı'nın 25'nci kuruluş yıldönümü dolayısıyla TEMA Vakfı Manavgat Temsilciliği, Kaymakam Nazmi Günlü'yü ziyaret etti.
TEMA Vakfı Manavgat Temsilcisi Şenay Malbora, yönetim kurulu üyeleri ve Manavgat Maya Okulları öğrencilerinden oluşan heyet, Kaymakam Nazmi Günlü'yü makamında ziyaret etti. Ziyarette yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Şenay Malbora, ilçede 16 okulda çalışmaları sürdürdüklerini, okulların minik, yavru, ortaokul ve lise TEMA olarak onaylandığını söyledi.
TEMA Vakfı'nın kurulduğu günden bu yana başta toprak olmak üzere tüm doğal varlıkların korunması için çalışmalar yürüten ve 3 milyonun üzerinde çocuğa doğa eğitimleriyle ulaştığını belirten Malbora, "18 yıldır TEMA Vakfı Manavgat Temsilciliği'nde gönüllü olarak çalışıyorum. Bağışlar için kampanyamız var. Manavgat'tan güzel bağışlar toplandı. Şu ana kadar Manavgat'ta 50 bin gönüllüye ulaştık" dedi.
Kaymakam Nazmi Günlü de yapılan çalışmaları yakından takip ettiğini aktarırken, TEMA Vakfı Manavgat Temsilciliği'nin 50 bin üyeye ulaşmasının ciddi bir rakam olduğunu vurguladı.
Ziyaretin sonunda öğrenciler tarafından Kaymakam Günlü'yü TEMA ile ilgili mektup vererek, TEMA rozeti taktı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!