Tekeli Ortaokulu'na mansiyon ödülü

Güncelleme Tarihi:

Tekeli Ortaokuluna mansiyon ödülü
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2017 15:02

Tekeli Ortaokulu'na mansiyon ödülü

Haberin Devamı

 

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) - ANTALYA Serik Tekeli Ortaokulu yönetmen Nihal Erdoğan öncülüğünde hazırlanan 'Öğretmenim' adlı kısa filmle, bu yıl 5'incisi düzenlenen Genç Çınarlar Kısa Film Yarışması'nda mansiyon ödülüne layık görüldü.

Antalya Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Akdeniz Üniversitesi işbirliğinde, değerler eğitimi kapsamında gerçekleştirilen Genç Çınarlar Kısa Film Yarışması'nda Serik Tekeli Ortaokulu Kısa Film Ekibi hazırladığı 'Öğretmenim' filmi mansiyon ödülüne layık görüldü.

Tekeli Ortaokulu Müdürü Halil Alkan, "Başarı dolu bir eğitim yılının sonuna yaklaşırken akademik başarılarımızın yanında sportif ve sanatsal alanlarda gelen başarılar Tekeli Ortaokulu ailesi olarak bizi mutlu etmektedir. Burada alınan ödül başarılarımıza bir yenisini eklerken, kısa film alanında da artık okulumuzun başarılı çalışmalar yaptığını gösteriyor. Okul olarak her zaman daha iyisini hedefliyor ve çocuklarımızı daha ileriye taşımak için elimizden geleni yapıyoruz ve yapacağız. Ödül alan Tekeli Ortaokulu Kısa Film Ekibi'nden, Perisu Kökçe, Beyza Koca, Ünsal Sude Koca, Hazal Güngör ve 'Öğretmenim' kısa filmi yönetmeni Nihal Erdoğan'a, danışman öğretmenimiz İsmail Tunç'a teşekkür ediyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!