TAŞ'TAN AĞIR SÖZLER

Güncelleme Tarihi:

TAŞTAN AĞIR SÖZLER
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2019 10:14

AK Parti İl Başkanı Ethem Taş, il genelinde Boğaçayı, Konyaaltı Sahili, Kırcami, kadınlar plajı, belediyedeki görev değişimleri ve sivrisinek sorunu üzerinden Büyükşehir’e yüklendi.

Haberin Devamı

AK Parti il binasında medya mensupları ile bir araya gelen AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, hem 31 Mart yerel seçim sonuçlarını değerlendirdi, hem de Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek ve yönetimini eleştiri yağmuruna tuttu.
Antalya’da çok önemli projelere imza attıklarını vurgulayan Taş, buna rağmen 31 Mart seçimlerinde bazı belediyeleri alan Millet İttifakı’nın zafer sarhoşluğu içinde olduğunu belirterek, “Şımarık çocuk edasında hareket edenlere şunu hatırlatayım; Antalya’da her seçimi önde tamamladık. Şımarık çocuk gibi ‘biz belediyeleri kazandık’ diye AK Parti’nin yaptığı işlerin üstüne kimse toprak örtemez. Teşkilatımız yensek de yenilsek de zafer sarhoşu olmadı. Zafer çığırtkanlığı yapmadık” dedi.

SÖZLERİNİ UNUTTU
Milletin kararına her zaman saygı duyduklarını belirten Taş, Büyükşehir’de devam eden görev değişimlerini sürgün olarak niteleyerek şöyle dedi: “Belediyeyi kazanan insanlar verdikleri sözleri unutmamalı. Antalya’da işçilere ‘sizleri sürgün yapmayacağız, işten çıkarmayacağız, sendika konusunda baskı yapmayacağız’ dediler. Projelere devam edeceklerini söylediler. Milletimizi kandırıp seçimden önce şirin çocuk taklidi yapıp, sonradan sözlerini unuttular.”

TAŞTAN AĞIR SÖZLER

SÜRGÜNE BAŞLADIN
“Muhittin Böcek, Nisan sonunda 100’ün üzerinde işçi kardeşimizi sürmek suretiyle onlara ve ailelerine zulüm etmekte. Muhittin Böcek, sen Konyaaltı Belediye Başkanlığı yaptın, Antalya’yı bilemezsin. Daha Antalya’yı tanımadan milleti sürmeye başladın. Dün Ulaşım A.Ş’den 5 kardeşimizi işten çıkardın. Onların ekmekleri ile oynadın.”

Haberin Devamı

TAKİPÇİ OLACAĞIZ
Menderes Türel’in vizyon projeleri arasında yer alan Konyaaltı Sahili ve Boğaçayı projesinin atıl bırakıldığını savunan Taş, “Boğaçayı’nda yosunlaşma varmış. Biz yönetimde olsaydık Boğaçayı yosun tutmazdı, projenin ikinci kısmına başlardık. Biz hem Konyaaltı hem de Boğaçayı projesinin takipçisi olacağız” diye konuştu.

Haberin Devamı

YETKİ CHP’Lİ BELEDİLERDE
Toprak Koruma Kurulu’nun Kırcami planlarını iptal ettirdiğine yönelik duyumlar aldıklarını dile getiren Taş, “Kırcami’de tapuları dağıttık. Toprak Koruma Kurulu’nun kararı seçimlerden önce iptal ettiğine yönelik duyum aldık ama bu kararı duyuran olmadı. Büyükşehir’i kazansaydık hukukçularımız, yöneticilerimizle bunun sonuna kadar takipçisi olurdu. Şu anda yetki Büyükşehir ve Muratpaşa’da. Bu sorunu onların çözmesi gerekiyor. Aynı iradeyi Böcek ve Uysal’dan bekliyorum. Milleti mağdur etmesinler. Güçleri varsa kararı tersine çevirsinler” dedi.

RAPOR HAZIRLANDI
Büyükşehir’i kaybetme nedenlerini detaylı biçimde araştırdıklarını vurgulayan Taş, “Seçimlerden sonra özeleştiri yaptık. Eksiklerimizi, hatalarımızı, vatandaşın hangi konulara önem verdiğini gördük. Raporlarımızı genel merkeze ilettik. Bu doğrultuda çalışarak önümüzdeki seçimlerde yüzde 50’nin üzerinde oy alacağız” dedi.

Haberin Devamı

DESTEĞE HAZIRIZ
Sarısu Kadınlar Plajı’nın brandalarının kaldırıldığını vurgulayan Taş, şöyle devam etti: “640 kilometre sahil şeridinde 1 kilometre kadınlar plajı gözüne mi battı? Brandaları kaldırmak aymazlıktır, bu yıkmaktır. Bizim yaptığımız projeleri koru, bu sana yeter. AK Parti olarak Böcek’e milletimiz için destek vermeye hazırız. Yeter ki seçimden önce verdiği sözleri unutmasın.”


ONURSUZCA GEÇTİ
Döşemealtı Belediyesi’nde AK Partili bir meclis üyesinin CHP’ye geçmesini değerlendiren Taş, “Bir meclis üyemiz onursuzca ve haysiyetsizce CHP’ye geçti. Ona ne verildiğini araştırıyoruz, birkaç şey yakaladık” dedi.


TURİST RAHATSIZ
Antalya’nın sivrisinek sorunu olduğunu dile getiren Taş, “Biz turist çok gelsin diye uğraşıyoruz ama turistler sivrisinekten rahatsız. Hadi projelere paran yok, sivrisinekler için de mi aklın ve para yok” diye konuştu.

BAKMADAN GEÇME!