TARAFTARA İZMİR MARŞI ÇAĞRISI

Güncelleme Tarihi:

TARAFTARA İZMİR MARŞI ÇAĞRISI
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2018 10:01

Kulübe siyaset bulaştırmadığını ancak birilerinin kendisini İzmir Marşı ve Atatürk karşıtı ilan etmeye kalktıklarını dile getiren Antalyaspor Kulübü Başkanı Cihan Bulut, “Onlara hakkımı helal etmiyorum. Şartlar ne olursa olsun Rize maçında yönetimimle beraber İzmir Marşı’nı söyleyeceğim” dedi.

Haberin Devamı

GEÇEN sezon taraftarlarla yaşadığı ‘İzmir Marşı’ polemiği ile uzun süre gündemde kalan Antalyaspor Başkanı Cihan Bulut, 2 Eylül Pazar günü Antalya Stadyumu’nda oynanacak Çaykur Rizespor karşılaşmasının başında ve sonunda İzmir Marşı söyleme çağrısında bulundu.

HAKKIMI HELAL ETMİYORUM

Olağanüstü genel kurul kararı aldıklarını hatırlatan Bulut, “Hiçbir zaman kulübe siyaset bulaştırmadım. Ancak bu süreçte birileri beni İzmir Marşı ve Atatürk karşıtı ilan etmeye kalktı. Ben onlara hakkımı helal etmiyorum. Şartlar ne olursa olsun Rize maçında yönetimimle beraber
İzmir Marşı’nı söyleyeceğim” dedi.

CANI GÖNÜLDEN İSTİYORUM

Bulut, şöyle devam etti: “Taraftarımıza çağrımdır; lütfen Rize maçında 90 dakika boyunca takımımızı destekleyelim. Maçın başında ve sonunda ise mutlaka hep bir ağızdan ‘Mustafa Kemal’in askerleriyiz’ deyip İzmir Marşı’nı söyleyelim. Canı gönülden bunu istiyorum.”

NE OLMUŞTU?

Haberin Devamı

Geçen sezon Antalyaspor’un, deplasmanda oynadığı Gençlerbirliği karşılaşmasında kırmızı-beyazlı taraftarların tribünden yaptığı tezahüratlar sonrası Antalyaspor yönetimi yazılı açıklama yapmış ve şu ifadeleri kullanmıştı: “Bir siyasi partinin gerek referandumdaki ‘Hayır’ kampanyası sürecinde, gerekse cumhurbaşkanı adayı tarafından siyasi malzemesi haline dönüştürülmüş bir marşın siyasi tarafgirlikle söylenmesi açıkçası hoş bir davranış değildir.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!