Taraftara çağrı

Güncelleme Tarihi:

Taraftara çağrı
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2017 14:26

Taraftara çağrı

Haberin Devamı

 

Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA) - TÜRKİYE Basketbol 2. Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Antalyaspor, 6'lı final müsabakalarında ilk maçını yarın Ankara Ormanspor ile oynayacak. Antalyaspor Basketbol Şube Başkanı Güray Kanan, salona girişlerin ücretsiz olduğu maça taraftarı davet etti.
Türkiye Basketbol 2. Lig'de play off müsabakalarında mücadele eden Antalyaspor, ilk karşılaşmasını yarın Ankara Ormanspor ile oynayacak. Maç 10 bin kişilik Spor Salonu'nda saat 16.00'da başlaşacak. Antalyaspor Basketbol Şube Başkanı Güray Kanan, Antalyaspor'un play off müsabakalarına çok iyi hazırlandığını ve sakat futbolcuları bulunmadığını söyledi. 6'lı final müsabakalarında ilk maçta Ankara Ormanspor'u yenmek istediklerini vurgulayan Kanan, "6'lı finalde ilk 2 sırayı alan 1. Lig'e çıkacak. Hefemiz şampiyonluk. Bütün yıl bu maçlar için hazırlandık. İyi bir sezon geçirdik. Bu maçları da kazanarak hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum" diye konuştu.
Antalyaspor'un evinde oynayacağı maçların ücretsiz olduğunu vurgulayan Kanan, taraftar desteğine ihtiyaç duyduklarını dile getirdi. Yarın oynanacak maçta taraftarın tribünü doldurmasını talep eden Kanan, "Bu maçta Antalyalı basketbol severlere ve Antalyaspor taraftarına ihtiyacımız var. Her maç final havasında. Evimizde oynayacağımız 5 maçı da seyirci desteğiyle kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!