SP Kaş'ta seçim

Güncelleme Tarihi:

SP Kaşta seçim
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2017 10:02

SP Kaş'ta seçim

Haberin Devamı

 

Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA) - SAADET Partisi (SP) Kaş ilçe başkanlığı seçiminde tek mevcut Başkan Faruk Üsmen yeniden seçildi.

SP Kaş ilçe kongresi Ağullu Mahallesi'nde yapıldı. Kongreye Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mesut Doğan, Antalya İl Müfettişi Süleyman Burgan, İl Başkanı Ramazan Düzen, İl Disiplin Kurulu Başkanı Hamza Karaağaç, İlçe Başkanı Faruk Üsmen, delegeler ve partililer katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından divan oluşturuldu. Divan başkanlığına İl Disiplin Kurulu Başkanı Hamza Karaağaç getirildi. Ardından İlçe Başkanı Faruk Üsmen faaliyet raporunu okudu. Faaliyet ve hesap raporları ibra edildikten sonra da seçime geçildi. Seçimde oy kullanan 48 delegenin tamamının oyunu alan Faruk Üsmen, yeniden başkan seçildi. Yönetim kurulu üyeliklerine Hayrullah Tıraş, Adnan Bahçeci, Muharrem Dolaz, Latif Akçay, Fatih Kaya, Hafize Üsmen, Şenay Pehlivan, Zehra Gümüş, Tahir Erevciler, Atila Akın, Ramazan Duman, Melike Üsmen, Gülay Ustaer, Hanife Hamarat ve Hasan Özmen seçildi.

Genel Başkan Yardımcısı Mesut Doğan, "Ülke olarak çok sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz. Bu süreçte sorunlarımız ve sıkıntılarımız var. Seçime 2 yıl olsa da tüm siyasi partiler bir seçim hazırlığı içinde. Bir baskın seçim olabilir. SP Türkiye'nin en disiplinli ve örgütlü partisidir. Ak Parti'den sonra Türkiye'nin 972 ilçesinin 845'inde örgütlü olan bir partiyiz. Türkiye'nin umudu, milli görüşün temsilcisiyiz. Bu kongre, uyanış ve iktidara yürüyüş kongresi olacaktır" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!