Sokak hayvanlarına yardım eli

Güncelleme Tarihi:

Sokak hayvanlarına yardım eli
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2017 11:15

Sokak hayvanlarına yardım eli

Haberin Devamı


 
ANTALYA, (DHA) - CK Akdeniz Elektrik, kurumsal sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında, 'Enerjimiz Dostlarımız İçin' sloganıyla Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) ile imzaladığı işbirliği anlaşmasıyla sahipsiz ve yardıma muhtaç hayvanların bakım ve tedavi masraflarını karşılayacak.
Perakende elektrik sektöründe hizmet veren CK Akdeniz Elektrik, sürdürülebilir sosyal sorumluluk projeleriyle farkındalık yaratıyor. CK Akdeniz Elektrik, bu doğrultuda HAYTAP ile iş birliği başlattı. CK Akdeniz Elektrik, HAYTAP'a gelen ihbarlardan hareket ederek Antalya, Burdur ve Isparta'da bulunan sahipsiz, yardıma muhtaç, hasta ve kötü muamele gören sokak hayvanlarının bakım ve tedavi masraflarını karşılıyor.
5 SOKAK HAYVANI SAĞLIĞINA KAVUŞTU
'Enerjimiz Dostlarımız İçin' sloganıyla imzalanan işbirliği protokolüyle CK Akdeniz Elektrik, şimdiden 5 sokak hayvanının tedavi masraflarını üstlenerek eski sağlıklarına kavuşmalarını sağladı. Konuyla ilgili bilgilendirme amaçlı afişler asan CK Akdeniz Elektrik, aynı zamanda şubelerinin kapılarına da 'Bu şirket hayvan dostudur' çıkartmaları yapıştırarak hayvan hakları konusuna dikkat çekiyor.
'HAYVAN HAKLARI İLE İLGİLİ FARKINDALIK YARATMAK İSTİYORUZ'
Sosyal sorumluluk bilinci ile hayvan hakları konusunda bir farkındalık yaratmayı hedeflediklerini dile getiren CK Akdeniz Elektrik Genel Müdürü Erol Değerli, “Özellikle hizmet verdiğimiz bölgede yaşayan sokak hayvanlarının haklarını gözetmek için HAYTAP ile bir adım atmaya karar verdik. Öncelikli olarak Antalya, Isparta ve Burdur'da tedaviye muhtaç sokak hayvanlarının eski sağlıklarına kavuşmaları için kaynak yaratıyoruz. Tüm bakım ve tedaviler HAYTAP'ın iş birliği ve gözetimindeki uzman veterinerlerce yapılıyor. Amacımız hayvan hakları ile ilgili bir farkındalık yaratabilmek" dedi.
ÖZEL ÇOCUK TİYATROSU SAHNELENECEK
İşbirliği kapsamında okulların açılmasının hemen ardından HAYTAP'ın hayvan haklarını anlatan tiyatro oyunun da bölgede sahnelenmesi için çalışmalara başlandı. HAYTAP Eğitim Projesi kapsamında sahnelenen tiyatro oyununda yunus parklarından sirklere, pet shop'lardan deney gerçeğine kadar hayvan hakları ihlalleri çocukların dilinden çocuklara anlatılıyor.
SOSYAL SORUMLULUK PROJESİNİN KAPSAMI GENİŞLETİLECEK
Söz konusu tiyatro oyununun Antalya, Burdur ve Isparta'da sahnelenmesi için harekete geçtiklerini dile getiren Erol Değerli, “Sokak hayvanlarına destek olmak ve hayvan hakları ile ilgili farkındalık yaratmak için hayata geçirdiğimiz sosyal sorumluluk projemiz bunlarla sınırlı kalmayacak. Planladığımız diğer uygulamaları da zaman içerisinde hayata geçireceğiz. Hedefimiz hayvan sevgisini başta çocuklar olmak üzere toplumun tüm kesimlerinde yaygınlaştırmak" dedi.

FOTOĞRAFLI
 
 


 
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!