Sevdiği kadını pompalı tüfekle vurdu, ardından intihar etti (2)

Güncelleme Tarihi:

Sevdiği kadını pompalı tüfekle vurdu, ardından intihar etti (2)
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2016 16:34

Sevdiği kadını pompalı tüfekle vurdu, ardından intihar etti (2)

Haberin Devamı

İŞ ARKADAŞLARINA MEKTUP BIRAKTI
Kemer İlçesi'nde bir süre birlikte olduğu 5 çocuk annesi 39 yaşındaki Fatma Alp'i pompalı tüfekle öldürüp ardından aynı tüfekle intihar eden 28 yaşındaki Turan Erişgin'in iş arkadaşlarına hitaben intihar mektubu yazdığı ortaya çıktı. Polis tarafından Cumhuriyet savcılığına teslim edilen mektupta Erişgin, Fatma Alp'i çok sevdiğini, ancak kadının kendisini reddettiğini belirtti. Turan Erişgin'in 'Selam iş arkadaşlarım' diye başlayan mektubunda şu ifadelere yer alıyor:
"Kusursuz yere kimilerinizi kırdıysam kusura bakmayın, çok çok özür dilerim. Hepinizden helallik istiyorum. Bu dünya ölüm kalım dünyası. Sevince işte insan bağlanıyor ölürcesine. Ben de aynen öyle oldum. Çavuşum beni hiç aç bırakmadın, sağol. Allah razı olsun. Sözünü tutamadım, çok sevdim ama beni reddetti. Ben de kaldıramadım, Allah kahretsin sevdim işte. Aileme söylersiniz bu vasiyetimi. Benim mezarım burası olsun, memlekete götürmesinler. Çavuşum beni sadece sen anlarsın. Abi arabayla işim vardı onun için aldım, orada geri alırsınız. Kusura bakmayın, hakkınızı helal edin, kendinize iyi bakın."
OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINDA
Diğer yandan Turan Erişgin'i Fatma Alp'in vurulma ve intihar etme anı olayın meydana geldiği otelin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, otelin önünde bekleyen Turan Erişgin'in, servisten inen Fatma Alp'i kolundan tutarak çekiştirdiği görülüyor. Direnen kadınla bir süre tartışan Turan Erişgin, bu kez elindeki pompalı tüfeği kadına doğrultuyor. Kadının çalışma arkadaşlarının olaya karışması üzerine Erişgin, pompalı tüfekle havaya ateş ediyor. Turan Erişgin, ardından Fatma Alp'in üzerine ateş ediyor. Kadının sendelemesi üzerine Erişgin, kadına yeniden ateş ediyor. İki el de havaya ateş eden Erişgin'in, çevredekilerin uyarılarına rağmen tüfeği karnına dayayarak ateş ettiği görülüyor.

  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!