Serik'te sahte içki operasyonu

Güncelleme Tarihi:

Serikte sahte içki operasyonu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2017 10:58

Serik'te sahte içki operasyonu

Haberin Devamı

 

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) - ANTALYA'nın Serik ilçesinde polisin operasyonunda çok sayıda sahte içkiyle bunların üretimi ve paketlenmesinde kullanılan malzemeler ele geçirildi.
Serik'te 17 Aralık günü düzenlenen operasyonda 'uyuşturucu veya uyarıcı madde imalatı veya ticareti suçundan' yakalanan ve ertesi gün tutuklanan H.A.'nın kaçak alkol üretimi yaptığı bilgisine ulaşan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çalışma başlattı. 19 Aralık günü H.A. ve O.E.'nin Kadriye Mahallesi'ndeki bir sitede bulunan imalathane ve depo olarak kullandığı tespit edilen daireye baskın yapıldı. Olayla ilgili yakalanan O.E. de işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.
Evde yapılan aramada ise satışa ve doluma hazır vaziyette sahte ve kaçak olduğu değerlendirilen; çeşitli marka ibareleri bulunan toplam 182 boş şişe, plastik bidon içerisinde 30 litre etil alkol, 7 adet 12'li şişe ambalajı, 14 şişe kutusu, 239 şişe kapağı, 14 adet 35 cl'lik dolu içki şişesi, 120 mini kelepçe, TAPDK ibaresi bulunan toplam 1037 sahte bandrol, 1371 sahte bandrol, 3 paket şeffaf jelatin, yaklaşık 50 santim uzunluğunda çeşitli renklerde 4 su hortumu, alkol ölçme aleti, çeşitli isimlere kesilmiş faturalar, 13 adet çeşitli renklerde 30 litrelik boş bidon ve çeşitli materyaller ele geçirildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!