Serik'te ilkyardım ve yangın eğitimi

Güncelleme Tarihi:

Serikte ilkyardım ve yangın eğitimi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2017 14:31

Serik'te ilkyardım ve yangın eğitimi

Haberin Devamı

 

SERİK, (DHA) - ANTALYA'nın Serik İlçesi'nde müftülük personeline 112 Acil Çağrı Merkezi'nin aranması, ilkyardım ve yangın eğitim verildi.
Serik Müftülüğü tarafından personele 112 Acil Çağrı Merkezi'nin hangi hallerde aranacağı, ilkyardımın nasıl yapılacağı, yangın öncesi alınacak tedbirler ve yangın sonrasında yapılması gerekenler konusunda seminer verildi. Müftülük toplantı salonundaki seminere, Müftü vekili Mustafa Güner, Serik İtfaiye Amiri Cansel Can, İlçe Sağlık Müdürlüğü personeli, imam-hatipler ve Kuran kursu öğreticileri katıldı.
Müftü vekili Mustafa Güner, "Kendi canımız, ailemiz ya da başkaları için 112 ve 110 numaralarını mutlaka bilmemiz ve sadece lüzumu halinde arayıp insanlık vazifesini yapmamız ve hayat kurtarmamız gerekir. Toplumun önderleri olarak görev yerlerimizde vatandaşı da bu konularda bilgilendirmeliyiz" dedi.
Sinevizyon eşliğinde yapılan seminer sonunda Güner, İlçe Sağlık Müdürlüğü personeli paramedik Hasibe Alciğer Ateş ve Serik İtfaiye Amiri Cansel Can'a teşekkür etti.
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!