Serik'te futbol turnuvası

Güncelleme Tarihi:

Serikte futbol turnuvası
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2016 14:43

Serik'te futbol turnuvası

Haberin Devamı

 

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) - ANTALYA'nın Serik İlçesi'nde yaz Kuran kursu öğrencilerini spora teşvik etmek amacıyla futbol turnuvası düzenlendi.

Serik 100'üncü Yıl Spor Tesisleri'nde düzenlenen Futbol Turnuvası'nın final müsabakası ve kupa törenine, Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mevlüt Özen, Müftü vekili Mustafa Güner, din görevlileriyle öğrenciler katıldı.

Toplam 10 yaz Kuran kursu takımının katıldığı turnuvanın finalinde Fatih Cami futbol takımını yenen Yeni Cami futbol takımı şampiyon oldu. Turnuvada ikinciliği Fatih Cami, üçüncülüğü ise Belek Merkez Cami takımı elde etti. Dereceye girenlere ödülleri Belediye Başkanı Ramazan Çalık, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mevlüt Özen, Müftü vekili Mustafa Güner tarafından verildi.

Turnuvaya katılan takımları kutlayan Başkan Ramazan Çalık, "Bu yıl özellikle sporda Serik'in yılı oldu. İlçemizde birçok başarılara hep birlikte şahit olduk. Her zaman sporcunun yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz" diye konuştu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Özen de kurslara kayıtlı çocukların fizik yönünden de gelişmesi için müftülükle yaptıkları protokol kapsamında tesislerin kapısını açtıklarını vurgularken, "Çocuklarımız spor yapması için bu tür organizasyonlara her zaman destek vermeye hazırız" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!