Serik hazırlık maçını 2-1 kaybetti

Güncelleme Tarihi:

Serik hazırlık maçını 2-1 kaybetti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2018 12:13

Serik hazırlık maçını 2-1 kaybetti

Haberin Devamı

 

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) - SERİK Belediyespor, Afyonkarahisar'da Darıca Gençlerbirliği ile oynadığı hazırlık maçını 2-1 kaybetti.

TFF 3. Lig'de mücadele edecek olan Serik Belediyespor, sezon öncesi kamp çalışmalarını Isparta'da sürdürüyor. Serik Belediyespor, Afyonkarahisar'da İkinci Lig B Grubu'nda mücadele eden Darıca Gençlerbirliği ile hazırlık maçı oynadı. Maçın ilk yarısı golsüz sona erdi. Darıca Gençlerbirliği, 47'nci dakikada Aytaç, 60'ncı dakikada Görkem'in attığı gollerle skoru 2-0 yaptı. 88'inci dakikada Serik Belediyespor'dan Mehmet Kaya'nın attığı golle skor 2-1 oldu. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Serik Belediyespor karşılaşmayı 2-1 kaybetti.

Her iki takım da maçta tüm oyuncuların oynattı. Maçı Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, Serik Belediyespor Kulüp Başkanı Ali Aksu ve yönetim kurulu üyeleri izledi. Başkan Aksu, "Sezon öncesi hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor. Takımımız sezona en iyi şekilde hazırlanıyor. Oynadığımız hazırlık maçında takımımızı iyi gördüm. Yeni oyuncularımızın takıma uyum sağlaması ile birlikte daha da iyi olacağız" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!