'Sanat ve Spor Birleşiyor' sergisi

Güncelleme Tarihi:

Sanat ve Spor Birleşiyor sergisi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2017 13:35

'Sanat ve Spor Birleşiyor' sergisi

Haberin Devamı

 

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYASPOR'un, 'Sanat ve Spor Birleşiyor' sloganıyla 10 ressam, takım kadrosundaki futbolcuların sahadaki pozisyonlarını tuvallerine aktararak beğeniye sundu.
Antalya Stadyumu'nun 1'inci katındaki karma sergide, Ahmet Korkmaz, Selahattin Demir, Ertuğrul Hepgüzel, Ahmet Çenit, Mehmet Emin Erşan, Veysel Erol, İbrahim Ünal, Feridun Karaçetin, Narin Yılmaz ve Serap Hıdır'ın sahada başlayıp, atölyelerinde devam ederek tamamladıkları futbolcu resimleri yer aldı.
Sergi açılışına Antalyaspor'un yönetim, teknik ve futbolcu kadrosu, Antalyalı ressamlar, sanatseverler büyük ilgi gösterdi. Futbolcular, kendilerine ait resimlerin önünde eser sahipleriyle birlikte hatıra fotoğraf çektirdi, ressamlara teşekkür edildi.
Ressamlardan Ahmet Korkmaz, Selahattin Demir, Serap Hıdır, Antalyaspor Kulübü'nce başlatılan 'Sanat ve Spor Birleşiyor' sloganlı sanat projesine katılmaktan dolayı mutlu olduklarını, gurur duyduklarını belirtti.
Ahmet Korkmaz, "Antalyasporlu futbolcuların maçlarda çekilmiş fotoğraflarını kulübün internet sitesinden indirip, yağlıboya ve akrilik boya çalışmasıyla tuvallerimize resmettik. Sanatın sporla da bütünleştirilmiş olması sanat ve spor açısından gurur verici bir gelişme. Projeye desteğimizi sürdüreceğiz" dedi.
Bazı ressamların da farklı yorum, duygu ve düşüncelerini de katarak futbolcu resimlerini tuvallerine yansıttıkları belirtildi. Eserler, stadyum fuayesinde 15 gün boyunca sergilenecek.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!