Sanat buluşmaları başladı

Güncelleme Tarihi:

Sanat buluşmaları başladı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2018 10:38

Sanat buluşmaları başladı

Haberin Devamı

 

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - ULUSLARARASI Akdeniz Kentleri Kültür ve Sanat Buluşması, ressam Nadire Sönmez'in yağlıboya çalışma eserlerinin yer aldığı sergiyle başladı.

Antalya Sanatçılar Derneği Güzel Sanatlar Galerisi'ndeki serginin açılış kurdelesini, Muratpaşa Belediyesi Başkan Yardımcısı Hasan Kaçmaz, ANSAN Başkanı Cahit Çakçıl, ressam Nadire Sönmez müzik dinletisi eşliğinde kesti. 'Akdeniz'in Renkleri' adlı eserleri inceleyen Kaçmaz, "Hepsi de göz kamaştıran, insan ruhunu okşayan, renk cümbüşü birer sanat şaheserleri olmuş" dedi.

Ressam Nadire Sönmez de son bir yılda ürettiği resimlerini bu yıl 3'üncüsü gerçekleşen 'Uluslararası Akdeniz Kentleri Kültür ve Sanat Buluşması' etkinliği kapsamında beğeniye sunmanın büyük heyecan ve gururunu yaşadığını belirtti. Sönmez, serginin 5'inci kişisel sergisi olduğunu kaydetti.

Mersin, Osmaniye ve Hatay'la eş zamanlı düzenlenen ve 11 Kasım'da sona erecek Uluslararası Akdeniz Kentleri Kültür ve Sanat Buluşması'nın Antalya etkinlikleri kapsamında kitap tanıtım ve imza günleri, şair Metin Demirtaş'ı anma, öykü ve şiir üzerine söyleşiler, 'Atatürk ve Sanat', Yörük Kültürü' konulu sunumlar, şiir ve müzik dinletileri yapılacak.

FOTOĞRAFLI

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!