Saba Tümer, Kepez'i gezdi

Güncelleme Tarihi:

Saba Tümer, Kepezi gezdi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2018 14:40

Saba Tümer, Kepez'i gezdi

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Kitap Fuarı'nın yazar konuğu televizyon sunucusu Saba Tümer, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün rehberliğinde ilçeyi gezdi.

'21 Günde Mutluluk' kitabının söyleşi ve imza günü nedeniyle Antalya'ya gelen gazeteci, yazar ve sunucu Saba Tümer, Kepez'i gezdi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün rehberlik yaptığı Saba Tümer, Dokumaparkı ziyaret etti. Tümer, fabrika alanındaki Anadolu Oyuncak Müzesi'nden Yeşilçam Müzesine, portakal bahçesinden zeytin bahçesine kadar oluşturulan tüm alanı inceledi.

YEŞİLÇAM MÜZESİ'NİN İLK ÜNLÜ KONUĞU

Kısa süre sonra açılışı yapılacak Dokumapark Yeşilçam Müzesi'ni de gezen Saba Tümer, Türk sinemasının unutulmaz film afişleri, ünlü oyuncuların fotoğraf ve karikatürlerinin yer aldığı müzeyi çok beğendiğini söyledi. Tümer, anıları tazeleyen bu müzenin herkes tarafından görülmeye değer olduğunu söyledi.

PORTAKAL ÇİÇEĞİ KOKUSUNA İLK KEZ TANIK OLDU

7 Nisan Cumartesi Dokumapark'ta başlayacak 'Portakal Çiçeği Günleri'nin hazırlıklarını da yerinde gören Tümer, portakal, limon ve greyfurttan ulaşım araçları, Antalya'nın simgesi yivli minare, saat kulesi, üç kapılar gibi mimari eserler ile 1471 metre kare uzunluğundaki geleneksel Türk halısının yapımını ilgiyle izledi. Saba Tümer, Anadolu Oyuncak Müzesi'ni de Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü rehberliğinde gezdi. Anadolu Oyuncak Müzesi'nde çocukluğuna dair izler bulan Tümer, Dokuma Fabrikası'nda gerçekleştirilen dönüşümü görüntüleyerek sosyal medya hesaplarından yayımladı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!