Rüya Taner, piyanosuyla büyüledi

Güncelleme Tarihi:

Rüya Taner, piyanosuyla büyüledi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2017 14:14

Rüya Taner, piyanosuyla büyüledi

Haberin Devamı

 

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Devlet Senfoni Orkestrası'nın (ADSO) haftalık konserine konuk sanatçı olarak katılan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanlığı Özel Sanat Danışmanı piyano sanatçısı Rüya Taner, konseriyle izleyenleri büyüledi.
Antalya Kültür Merkezi (AKM) Aspendos Salonu'nda gerçekleşen konserde, Kuzey Kıbrıs Bellapais Müzik Festivali'nin sanat danışmanlığı görevini de yürüten Rüya Taner solist sanatçı olarak sahneye çıktı. Şef Nesrin Bayramoğulları'nın yönettiği ADSO'nun da eşlik ettiği Rüya Taner, piyanosuyla W.A. Mozart'ın '21. Piyano Konçertosu'ndan 'Allegro maestoso', 'Andante', 'Allegro vivace assai', Sayram Akdil'in de 'Piyano Parçası No.6', son olarak da 'Ben Giderim Batum'a adlı eserleri seslendirdi.
Sahne performansıyla göz dolduran Rüya Taner'in konserin final eseri 'Ben Giderim Batum'a Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Vurmalı Çalgılar Grup Lideri Dinçer Özer enstrümanıyla eşlik etti. Taner- Özer ikilisinin piyano ve vurmalı çalgı dinletisi salonu dolduran müzikseverlere unutulmaz bir akşam yaşattı. Ayakta alkışlanan konuk sanatçılar, sahneden çiçekle uğurlandı.

FOTOĞRAFLI


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!