Runatolia Maratonu'nda geri sayım

Güncelleme Tarihi:

Runatolia Maratonunda geri sayım
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2017 15:23

Runatolia Maratonu'nda geri sayım

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ADIM Adım Yardımseverlik Platformu ile Runatolia Maratonu'nda iyilik peşinde koşmak için başvurular devam ediyor. Bu yıl 5 Mart tarihinde koşulacak maraton için son başvuru tarihi 28 Şubat.

2006 yılından beri düzenlenen maraton, Türkiye'deki en keyifli koşulardan biri. Başta İstanbul Maratonu ve Runatolia Maratonu aracılığıyla önemli sosyal sorumluluk projelerine maddi kaynak ve tanıtım desteği sağlamak için çalışan Adım Adım Platformu üyelerini de bir araya getiren maratonun, bu yıl 12'ncisi düzenleniyor. Maratona katılan koşucuların yüzde 25'i genel olarak Adım Adım üyesi olmakla beraber her sene iyilik peşinde koşan sayısı artıyor.

İlk olarak 37. İstanbul Maratonu'nda kullanılan ve dünyada ilk dijital kaynak yaratma platformu özelliğini taşıyan İPK (İyilik Peşinde Koş) Platformu aracılığıyla koşudan 15 gün önce ve 15 gün sonrasına dek üye, 23 STK adına bağış yapılabilecek. 5 Mart tarihinde koşulacak olan Runatolia Maratonu için son başvurular 28 Şubat tarihine kadar yapılabilecek. Başvurunun hemen ardından ipk.adimadim.org'ta profil oluşturularak bağışlar toplanabilecek. 2016 Runatolia'da 824 gönüllü koşucu seçtikleri STK'lar için 1 milyon 476 bin 382 TL bağış toplarken, bu yıl yaklaşık 1500 gönüllü koşucunun 2.5 milyon TL bağış toplaması hedefleniyor.

Adım Adım İPK Platfomu üzerinden Runatolia süresince bağış yapılabilecek STK'lar ise şunlar:

AÇEV, AKUT, ALİKEV, Cinsel Şiddetle Mücadele Derneği, Darüşşafaka, Down Sendromu Derneği, Hayata Destek, KAÇUV, Kansersiz Yaşam Derneği, KORUNCUK, ÖRAV, Sen De Gel, TEGV, TEMA, TEV, TİDER, TOÇEV, TOFD, TOG, Tohum Otizm Vakfı, Türkiye Alzheimer Derneği, Türkiye Çocuklara Yeniden Özgürlük Vakfı, YenidenBiz.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!