Potada kritik maç

Güncelleme Tarihi:

Potada kritik maç
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2017 09:31

Potada kritik maç

Haberin Devamı

 

Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA) - TÜRKİYE Basketbol 2. Lig'de (TB2L) lider Antalyaspor, ikinci sıradaki Tofaş Gelişim ile deplasmanda karşılaşacağı maçı kazanarak zirvedeki yerini sağlamlaştırmak istiyor. Antalyaspor'da pivot Bora sakatlığı nedeniyle maçta forma giyemeyecek.
TB2L'de 25 puanla lider Antalyaspor, 22 puanla ikinci sıradaki Tofaş Gelişim ile deplasmanda karşılaşacak. 13 maçta sadece 1 mağlubiyeti bulunan kırmızı beyazlılar Bursa Atatürk Spor Salonu'nda yarın saat 14.00'da oynanacak maçta galibiyet hedefliyor. Maçın hazırlıklarını tamamlayan Antalyaspor, maçı kazanıp diğer takımlarla arasındaki puan farkını artırmak istiyor. Dizindeki sakatlık nedeniyle 2 hafta forma giyemeyecek Bora, maçta yer almayacak.
Antalyaspor Basketbol Şube Başkanı Güray Kanan, antrenmanda dizini parkeye çarparak sakatlanan Bora'nın forma giyemeyecek olmasının maçta kendileri için büyük eksiklik olduğunu dile getirdi. Deplasmanda rakibiyle zor maç oynayacaklarını vurgulayan Kanan, "Bora hun sakatlandı ve eksik gideceğiz ama kazanmak için oynayacağız. Kazanıp döneceği. Kazanırsak grubumuzda 1'inciliği garantilemiş gibi oluyoruz. Şu an en zor deplasmanı oynayacağız" dedi.

FOTOĞRAFLI


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!