Potada hedef namağlup şampiyonluk

Güncelleme Tarihi:

Potada hedef namağlup şampiyonluk
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2016 10:06

Potada hedef namağlup şampiyonluk

Haberin Devamı

 

Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA) - ANTALYASPOR Basketbol Şube Başkanı Güray Kanan, "Artvin Belediye maçında hedefimiz galibiyet. Sezonu namağlup şampiyon takım unvanıyla tamamlamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Türkiye Basketbol 2. Lig'de mücadele eden Antalyaspor, Meltem Mahallesi'ndeki 10 bin kişilik spor salonunda yarın saat 16.00'da Artvin Belediye ile karşılaşacak. Ligde oynadığı 2 maçını da kazanarak, liderlik koltuğuna oturan kırmızı beyazlılar, Artvin Belediye maçında galibiyeti hedefliyor. Antalyaspor Basketbol Şube Başkanı Güray Kanan, güçlü rakipleri karşısında zor bir maça çıkacaklarını belirtti. Ligde oynadıkları 2 maçı da kazandıkları için mutlu olduklarını dile getiren Kanan, Artvin Belediye maçının seyir zevki açısından güzel geçeceğini söyledi.

Artvin Belediye maçını kazanmayı hedeflediklerini anlatan Kanan, "Ligde tüm maçlarımızı kazanmak istiyoruz. Sezonu namağlup şampiyon takım unvanıyla tamamlamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Takımımızın moral ve motivasyonu en yüksek seviyede. Artvin Belediye maçında taraftarımızı salona davet ediyoruz. Taraftarımızın desteğiyle maçlarımızı oynayıp, galibiyet sevincini birlikte yaşamak istiyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!