Pizzalar Başkan Gül'den

Güncelleme Tarihi:

Pizzalar Başkan Gülden
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2017 11:00

Pizzalar Başkan Gül'den

Haberin Devamı

 

Levent YENİGÜN/KEMER, (DHA) - KEMER Belediye Başkanı Mustafa Gül, anaokulu öğrencilerine elleriyle pizza ikram etti.

Her eğitim yılında 5'inci sınıf öğrencilerine tablet, 6'ncı sınıf öğrencilerine bisiklet dağıtan ve okulların altyapı, bahçe düzenlemesi ve temizlik gibi ihtiyaçlarını karşılayan Kemer Belediyesi, bu kez ilçedeki anaokulu öğrencilerine pizza ikramı uygulaması başlattı.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Gülçin Ersoy Anaokulu'nun 70 öğrencisine, Ahu Uysal Anaokulu'nun 86 öğrencisine, Göynük Atatürk İlkokulu Ana Sınıfı'nın 60 öğrencisine, Kemer Merkez Anaokulu'nun 160 öğrencisine pizza ikram etti. Başkan Gül'ün pizza ikramlarının hafta boyu Arslanbucak Anaokulu, Tekirova Halit Narin Anaokulu, Ulupınar Çıralı İlkokulu Ana Sınıfı, Şeker İlkokulu Ana Sınıfı, Silkar İlkokulu Ana Sınıfı, Beldibi İlkokulu Ana Sınıfı, Beycik İlkokulu Ana Sınıfı ve Kemer METEM Ana Sınıfı'nda devam edeceği belirtildi.

12 OKULDA 1100 PİZZA

Toplam 12 okulda 1100 pizza dağıtımı yapacaklarını söyleyen Belediye Başkanı Mustafa Gül, "Pizza ikramını yaptığımız miniklerimizin gözlerindeki mutluluğu gördükçe biz de mutlu oluyoruz. Eğitime her alanda destek olmaya devam edeceğiz. İlçemizdeki tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!