Pijama ve iç çamaşırları görücüye çıktı

Güncelleme Tarihi:

Pijama ve iç çamaşırları görücüye çıktı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2016 10:47

Pijama ve iç çamaşırları görücüye çıktı

Haberin Devamı

 

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - TURİZM kenti Antalya, tekstil firmalarının expozisyon tanıtımlarıyla katalog çekimlerine ev sahipliği yapıyor.
Kentin turistik bölgesi Kundu'daki beş yıldızlı otellerde tanıtım günleri düzenleyen bir iç çamaşırı toptan satış firması, 2017 yaz koleksiyonunu tanıttı. Expozisyon ile bayilere 2017 yaz kreasyonu iç çamaşırı ve pijamaları tanıtan mankenler aynı zamanda katalog çekiminde objektiflere poz verdi.
Türkiye'nin farkli bölgelerine Eros, Pierre Carden, Dagi, Polo, Bone, Mood, Maranda, Lorenza ve Anıl gibi birçok farklı iç çamaşırı ve pijama markasının dağıtım yapan Petek Toptan Tuhafiye, Baia Lara Otel'de bayileriyle buluştu. 2017 yılı yaz koleksiyonunun görücüye çıktığı moda günlerinin ev sahipliğini Petek Toptan sahibi Hüsrev Şirin yaptı. 5 gün sürecek tanıtım günlerinde Emy Organizasyon & Mankenlik Okulu mankenleri Asya Demir, Buse Pamuk, Nejla Zulovic ve Pelin Polat podyuma çıktı.
Şirin, "Toplantılarımızı Antalya'da yapmanın ayrıcalığını yaşıyoruz. Türkiye'nin farklı şehirlerinden ve yurt dışından gelen bayi temsilcilerimizle tatil ve işi bir arada gerçekleştiriyoruz. Modeller 2017 yaz modasında rahatlık ve şıklık ön planda. 5 gün süresince yüzlere farklı model ve renkte ürün tanıtılıcak" dedi.
Bir günde 300 ila 400 arası pijama giyen mankenler, katalog çekiminde de objektiflere poz verdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!