Paşa'nın gençleri şampiyonluk istiyor

Güncelleme Tarihi:

Paşanın gençleri şampiyonluk istiyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2016 11:26

Paşa'nın gençleri şampiyonluk istiyor

Haberin Devamı



ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA Belediyespor, 29-30 Nisan tarihleri arasında Adana'da yapılacak olan U17 Gençler Futbol Türkiye Şampiyonası finallerinde İstanbul Bağlarbaşı, Samsun Kadıköy ve Diyarbakır AMED takımları ile karşılaşacak.

Denizli'de 15-17 Nisan tarihleri arasında düzenlenen U17 Gençler Futbol Türkiye Şampiyonası yarı finallerinde tüm rakiplerini yenerek birinci olan Muratpaşa Belediyespor, 29-30 Nisan tarihleri arasında Adana'da düzenlenecek finallerde şampiyon olmayı hedefliyor. Karayoluyla Adana'ya giden Paşa'nın gençleri, İstanbul Bağlarbaşı, Samsun Kadıköy ve Diyarbakır AMED takımlarıyla şampiyonluk mücadelesi verecek.

ÇAKIR: İLK MAÇ ÇOK ÖNEMLİ

Denizli'de düzenlenen grup şampiyonası ve yarı finallerde başarılı sonuçlar kazandıklarını belirten Muratpaşa Belediyespor Antrenörü Barış Çakır, "Adana'da Türkiye'nin yarı finallerde şampiyon olan 4 takımı mücadele edecek. İlk maçı kazanan takım Türkiye Şampiyonluğu final karşılaşması oynayacak. İlk maçta karşımıza çıkan rakibimizi yenerek final oynamak istiyoruz. Hedefimiz Antalya'ya şampiyonluk kupasını getirmek" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!