Otomobil talihlileri araçlarına kavuştu

Güncelleme Tarihi:

Otomobil talihlileri araçlarına kavuştu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2017 12:28

Otomobil talihlileri araçlarına kavuştu

Haberin Devamı

 

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'daki alışveriş merkezi ÖzdilekPark'ın gerçekleştirdiği 3 otomobil çekilişinin talihlileri araçlarını teslim aldı.

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nden alınan izin ile her 100 TL'lik alışveriş yapan müşterilere dağıtılan biletler arasından çekilişle belirlenen talihliler araçlarına kavuştu. ÖzdilekPark Antalya AVM Müdürü Yusuf Fırat Ercan ile AVM Müdür Yardımcısı İskender Turhan'ın elinden Toyota C-HR Hybrid Advance marka araçlarının anahtarlarını teslim alan talihliler, mutluluklarını yakınlarıyla paylaştı.

1 Mayıs ile 7 Ağustos tarihleri arasında bilet alarak çekilişe katılmaya hak kazanan 246 bin 702 kişi arasında otomobilleri kazanan Osman Ege, Hüdaverdi Gültekin ve Hasan Kayrak araçlarını aileleriyle birlikte teslim aldı. Kırmızı renkli otomobili kazanan 29 yaşındaki özel güvenlik personeli Osman Ege aracını 3 ay önce evlendiği eşi Birsen Ege ile birlikte almaya geldi. Eşinin hamile olduğunu söyleyen Ege, "Aracın bize çıkması doğacak çocuğumuzun şansı olduğuna inanıyorum. Bebeğimiz olacağı için iyi kötü bir araba almayı düşünüyordum. Allah bize bu arabayı nasip etti. Güzel günlerde kullanmak istiyoruz" dedi. Beyaz otomobilin sahibi Hüdaverdi Gültekin ile mavi aracın talihlisi Hüseyin Kayrak, anahtarlarını alır almaz araçlarını inceledi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!