Otogarda iftarlık kumanya

Güncelleme Tarihi:

Otogarda iftarlık kumanya
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2016 12:05

Otogarda iftarlık kumanya

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, şehre yeni gelen ve iftara yetişemeyen vatandaşlara, şehirlerarası otobüs terminalinde iftarlık kumanya ikram ediyor.

Ramazan ayı boyunca her gün Karaalioğlu Parkı'nda kurulan iftar sofrasında bin kişilik yemek ikramında bulunacak olan Büyükşehir Belediyesi, çeşitli nedenlerle iftara yetişemeyen vatandaşları da unutmuyor. Önemli kavşaklar, hastane önlerinin yanı sıra iftar saatinde şehre yeni adım atan vatandaşlar için Antalya Şehirlerarası Terminali'nde iftarlık kumanya hizmeti sunuluyor. Türkiye'nin dört bir yanından ve ilçelerden Antalya'ya gelip, iftara yetişemeyen vatandaşları, otogarda iftarlık kumanya paketiyle Büyükşehir Belediyesi görevlileri karşılıyor.

Görevliler, vatandaşlara içinde sandviç, meyve suyu, hurma ve su bulunan acil iftarlık kumanyasından ikram ediyor. Otogar çalışanları da hizmetten faydalanıyor. Öte yandan, Tıp Fakültesi Acil Servisi, Araştırma Hastanesi Acil Servisi, Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisi önü ile Sanayi, Migros, Çallı, Meydan, Hal, Demokrasi kavşaklarında iftarlık paket dağıtımı da devam ediliyor.

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!