Önce eğitim, sonra imza

Güncelleme Tarihi:

Önce eğitim, sonra imza
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2016 13:11

Önce eğitim, sonra imza

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - Muratpaşa Belediyesi, nikah müracaatı yapan çiftlere nikah öncesinde 'Evlilikte Tolerans ve Hoşgörü' eğitimi verilmeye başlandı.

Muratpaşa Belediyesi, dünyaevine girecek çiftlere 'Evlilikte Tolerans ve Hoşgörü' konulu eğitim veriyor. Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın talimatıyla Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından başlatılan uygulamayla, Nikah Memurluğu'na müracaat eden çiftlere, nikah öncesi belediyede ya da evlerinde 'Evlilikte Tolerans ve Hoşgörü Eğitimi' veriyor.

Eğitmen Fatma Söyler, eğitimde çiftlere sevgi, kıskançlık, her konuda aynı düşünmek zorunda mıyız? Mutlu evliliğin önündeki engeller, evlilikte rol paylaşımı, aile içi iletişimin temel unsurları, iletişim engelleri, evlilikte çatışma nedenleri ve sonlandırma gibi konularında bilgiler aktarıyor.

İLK ÇİFT UYGULAMADAN MEMNUN

Muratpaşa Belediyesi Nikah Memurluğu Toplantı Salonu'nda gerçekleşen eğitimin ardından, çiftlerin nikahları kıyılıyor. Eğitimin ilk çalışmasına katılan Naile Coşkun ile Yaşar Ali Örs, eğitmen Fatma Söyler'in sorularını yanıtladı. Eğitimin oldukça faydalı olduğunu belirten Naile Coşkun, "Nikah öncesi oldukça faydalı olduğunu düşünüyoruz. Başkanımıza teşekkür ederiz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!