Okul yararına fotoğraf sergisi

Güncelleme Tarihi:

Okul yararına fotoğraf sergisi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2018 11:55

Okul yararına fotoğraf sergisi

Haberin Devamı

 

Mithat ABAKAN/MANAVGAT,(DHA) - MANAVGAT'ta, Dr. Yusuf Aydın, geliri Şehit Mustafa Uysal İlköğretim Okulu'nun ihtiyaçları için kullanılmak üzere 'Bir Mevsim, İki Gün İki Şehir' adıyla fotoğraf sergisi açtı.

Manavgat Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen serginin açılışına Kaymakam Mustafa Yiğit, Belediye Başkan Vekili Erşan Özden, belediye başkan yardımcıları Hasan Şimşek, Aydın Öz, MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, Büyükşehir Belediyesi Manavgat Koordinatörü İbrahim büküş ve davetliler katıldı. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Dr. Yusuf Aydın, davetlilere tek tek fotoğrafları ve hikayelerini anlattı.

Kendisinin 5 yıldır Side fotoğraf kulübüyle alıştığını anlatan Dr. Yusuf Aydın, yurt içinde ve yurt dışında çeşitli fotoğraf gezilerine katıldığını söyledi. İlk defa sergi açtığını belirten Dr. Aydın, "'Bir Mevsim, İki Gün İki Şehir' adlı sergimde Manavgat ve Bolu'nun Yedigöller bölgesinde ki yaptığım birer günlük çalışmalardan 45 fotoğraf bulunuyor. Bu sergiden elde edilen gelir, Şehit Mustafa Uysal İlköğretim Okulu ve öğrencilerinin ihtiyaçlarını karşılamak için kullanılacak" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!