Öğrencileri sporla buluşturan proje

Güncelleme Tarihi:

Öğrencileri sporla buluşturan proje
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2016 11:32

Öğrencileri sporla buluşturan proje

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü'nün imzaladığı protokolle ilkokul öğrencilerinin katıldığı 'Sporla Buluşturuyoruz' projesi Antalya Spor Salonu'nda başladı.

Antalya Spor Salonu'nda başlayan 'Sporla Buluşturuyoruz' etkinliğine 11 okuldan 1,2,3 ve 4'ün sınıf öğrencileri katılıyor. 11 hafta sürecek projeyle öğrencilerin sporla buluşması amaçlanıyor. Her hafta bir okulun dahil olacağı projenin ilk haftasına Altındağ İlkokulu, ikinci hafta programına ise Emel Sevgi Taner İlkokulu öğrencileri katıldı. Öğrenciler, cimnastik, masa tenisi, voleybol, basketbol, judo, dart, eskrim, hentbol, okçuluk, tekvando, güreş ve satranç branşlarında spor yaptı. Her sınıftan 30 öğrencinin katıldığı etkinlikte öğrencilerin yetenekleri Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü antrenörleri tarafından değerlendirildi.

'ÖĞRENCİLERİ SPORLA BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYORUZ'

Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu, ilkokul çağındaki çocukları kötü alışkanlıklara karşı korumak, yetenekli sporcuların seçimini yapmak, spor kültürünü aşılamak, okul spor faaliyetlerine katılımı arttırmak amacıyla 'Sporla Buluşturuyoruz' projesini başlattıklarını söyledi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!