Öğrencilerden anlamlı ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Öğrencilerden anlamlı ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2016 15:39

Öğrencilerden anlamlı ziyaret

Haberin Devamı

 

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) - ANTALYA'nın Serik İlçesi'nde Tekeli Ortaokulu öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne taziye ziyaretinde bulundu.
Serik Tekeli Ortaokulu tarafından İstanbul'da bombalı terör saldırılarında şehit olan polisler için İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne taziye ziyareti yapıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, Okul Müdürü Halil Alkan, Müdür Yardımcısı Musa Sunar, rehberlik öğretmeni Enes Bolat, Okul Ali Birliği Başkanı Tahsin Demir, Okul Öğrenci Temsilcisi İpek Sıla Kaval, öğretmenler ve her sınıftan birer öğrencinin katıldığı ziyarette İpek Sıla Kaval, İlçe Emniyet Müdürü Ömer Zafer Karaaslan'a çiçek verdi. Karaaslan'a başsağlığı dileyen Kaval, gençler olarak ülkenin huzurlu yarınlara kavuşması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, ziyaret vesilesiyle öğrencilerin eğitimlerine sorumluluk, vatan ve millet sevgisi bilincini aşılamak istediklerini vurguladı.
İlçe Emniyet Müdürü Ömer Zafer Karaaslan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, bunların emniyet teşkilatına moral ve güç verdiğini belirtti.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!