Öğrencilerden anlamlı bağış

Güncelleme Tarihi:

Öğrencilerden anlamlı bağış
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2018 11:06

Öğrencilerden anlamlı bağış

Haberin Devamı

 

Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA) - KUMLUCA Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri evlerinde yaptıkları pastaları satarak elde ettikleri 5 bin 600 TL'yi Afrin operasyonundaki Mehmetçiklere gönderilmek üzere Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı (TSKGV) bağışladı.

Kumluca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Türk Silahlı Kuvvetleri'nin, Suriye'nin Afrin bölgesindeki terör hedeflerine yönelik düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı'nda görevli askerlere destek olmak amacıyla kermes düzenledi. Öğrenciler evlerinden getirdikleri yiyecekleri kurdukları stantlarda okul arkadaşlarına satarak elde ettikleri geliri TSKGV'ye bağışladı.

Okul Müdürü Kadriye Girgin, "Kumluca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak 'Bir Dilim Pasta Bir Mermi Olsun' sloganıyla kermes düzenledik. Kermes'ten 5 bin 600 TL gelir elde ettik. Elde ettiğimiz geliri TSKGV'nin banka hesabına yatırdık. Canları pahasına vatan için mücadele eden Mehmetçiğimize destek olmak bu milletin bir ferdi olarak hepimizin görevidir. Öğrenci, öğretmen ve velilerimize göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyorum. Türk ulusunu yüzlerce yıldır düşmana karşı muvaffak kılan güç, bu milli birlik ve beraberliğimizdir. Dualarımız kahraman askerlerimizle birliktedir" dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!