ODTÜ Gençlik Parkı'nın ilk mezunları

Güncelleme Tarihi:

ODTÜ Gençlik Parkının ilk mezunları
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 26, 2017 12:37

ODTÜ Gençlik Parkı'nın ilk mezunları

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA Belediyesi'nin ODTÜ Antalya Mezunlar Derneği ve Adalya Vakfı işbirliğiyle hayata geçirdiği ODTÜ Gençlik Parkı'nda İngilizce eğitimini tamamlayan 42 öğrenci sertifikalarını aldı.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın "Bu projeyle, eğitim alanında boyumuzu ve haddimizi aşan, aşmak da isteyen sorumluluklar üstlendiğimizi göstermiş oluyoruz" diyerek, açılışını gerçekleştirdiği ODTÜ Gençlik Parkı'nda, 96 saat süren İngilizce dersler tamamlandı. İngilizce eğitimlerini tamamlayan lise mezunu 42 öğrenci, düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.

ÖDÜLLENDİRİLECEKLER

ODTÜ Gençlik Parkı İngilizce bölümü ilk mezunları arasında Mehmet Akif Keleş birinci, Aslı Firdevs Hakan ise ikinci oldu. Sertifikalarını, öğretmenleri Gülçin Taçkınlar, İyet Sonat ve Güzin Genç'ten alan en başarılı 6 öğrenci Orta Doğu Teknik Üniversitesi gezisi ile ödüllendirilecek.

ODTÜ GENÇLİK PARKI NEDİR?

Gençlerin eğlenerek, öğrenerek ve paylaşarak hayata tutunmalarını hedefleyen ODTÜ Gençlik Parkı'na Muratpaşa'da lise çağındaki gençlerin kabul ediliyor. Parka ilk olarak 200 öğrenci kabul edildi. Okulların açılmasıyla birlikte parkın öğrenci sayısı 300'e çıkacak.

FOTOĞRAFLI

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!