Oba Stadı'na Süper Lig ayarı

Güncelleme Tarihi:

Oba Stadına Süper Lig ayarı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2016 16:59

Oba Stadı'na Süper Lig ayarı

Haberin Devamı

ANTALYA, (DHA) - ALANYASPOR Yönetim Kurulu, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'i makamında ziyaret ederek yeni sezon öncesi Oba Stadı'nda yapılacak çalışmaları değerlendirdi.

Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, 2. Başkan Kamil Köseoğlu, Mali Başkan Ahmet Paşaoğlu, Başkan Yardımcısı Enver Vural, Alanyaspor ve Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, Genel Koordinatör Mevlüthan Çavuşoğlu, Belediye Spor Müdürü Levent Uğur ve Belediye Mali Hizmetler Müdürü Abdurrahman Kahya'nın katıldığı toplantıya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel başkanlık etti.

Toplantıda öncelikle olarak Süper Lig'e yükselen Alanyaspor'un maçlarını oynayacağı Oba Stadı'nda Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) yaptığı incemeler sonunda ortaya çıkardığı eksikler raporu Belediye Spor Müdürü Levent Uğur tarafından okundu. Stadyumunda özellikle yayıncı kuruluş Lig TV'nin ve basın mensuplarının daha iyi şartlarda görev yapması için yapılması gerekenler ve diğer eksikliklerin bir an önce giderilmesi konusunda fikir birliğine varıldı.

DRENAJ YAPILACAK, ÇİMLER YENİLENECEK

Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, çalışmalar için gerekli bütçe eksikliklerinin giderilmesi için formül geliştireceklerini söyledi. Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ise, stattaki eksikliklerin bir an önce giderilmesi için Alanya Belediyesi'ne kaynak aktarılması konusunda destek olacaklarını, konuya Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun da yakın ilgi gösterdiğini kaydetti. Toplantıda, kış aylarında büyük sorun haline gelen Oba Stadı'nın drenajını ve çim zeminin değiştirilmesi gerektiği de ifade edildi. Bu konuda da Alanya Belediyesi'nin imkanlarıyla drenaj çalışması yapması, çim zeminin de bir firma aracılığıyla değiştirilmesi kararlaştırıldı.

Alanyaspor Yönetim Kurulu, Zimbitlik antrenman sahasının da çimlerinin yenilenmesi konusunda bir dizi çalışma yapılmasını kararlaştırdı. İki sahanın çimleri aşamalı olarak yenilenecek. Ayrıca Zimbitlik'teki 2. saha da ışıklandırılacak. Sahanın etrafındaki demir setler ve örtülü alanda revizyon ve bakım işlemleri yapılacak.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!