‘O GECE BÜYÜK SINAV VERDİK’

Güncelleme Tarihi:

‘O GECE BÜYÜK  SINAV VERDİK’
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2016 18:49

15 Temmuz Türkiye’nin en uzun gecesiydi. O gece şehit olan 241 vatan evladının kahramanlıkları Hürriyet Gazetesi’nin hazırladığı “Demokrasi Şehitleri” kitabı ile bir kez daha Türk milletinin zihnine kazındı.

Haberin Devamı

Tarihe not düşen o kitap, Antalya protokolünün kitaplığındaki yerini aldı. Hürriyet Gazetesi Akdeniz Bölge Temsilcisi Hayri Dizerkonca, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Garnizon Komutanı Piyade Albay Tahir Savran, Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Emniyet Müdürü Cemil Tonbul ve Akdeniz Üniversitesi Rektörü Mustafa Ünal’ı makamında ziyaret ederek, demokrasi şehitleri ve ailelerinin kahramanlıklarının anlatıldığı kitabı sundu.

 

‘O GECE BÜYÜK  SINAV VERDİK’

 

‘BAŞARI İLE GEÇTİK’

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel: “Bu kitap demokrasi adına tanklara, uçaklara, mermilere göğüs geren 241 kahramanı unutturmayacak bir eser. Biz o gece çok büyük bir sınav verdik. Allah’ın izini ile de o sınavdan başarı ile çıktık.”

 

Haberin Devamı

‘O GECE BÜYÜK  SINAV VERDİK’

‘TÜRK MİLLETİ İZİN VERMEDİ’

Garnizon Komutanı Piyade Albay Tahir Savran: “Şükürler olsun ki Türk askerinin kılığına bürünenler o gece başarılı olamadı. Buna Türk milleti izin vermedi. 241 şehidimiz Hürriyet’in hazırladığı bu kitapla bir kez daha onurlanmış oldu.”

‘O GECE BÜYÜK  SINAV VERDİK’

 

 

‘HÜRRİYET’İN DEMOKRASİ HASSASİYETİ’

Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz: Darbeciler 15 Temmuz gecesi millete karşı durulamayacağını ağır bir dersle öğrendi. Hürriyet dikkatle takip ettiğimiz bir gazete. Bu kitap da Hürriyet’in demokrasi konusundaki hassasiyetini gösteriyor.

 

‘O GECE BÜYÜK  SINAV VERDİK’

 

 

Haberin Devamı

‘ŞİMDİ HAİNLERİ TEMİZLEME ZAMANI’

Antalya Emniyet Müdürü Cemil Tonbul: “Türk milleti tüm gücüyle darbeye karşı durdu. Şimdi içimize sızan hainleri temizleme zamanı. Hürriyet duyarlılık gösterip o gece şehit olan kahramanları çok güzel bir kitapla milletimizin zihnine bir kez daha kazıdı.

‘O GECE BÜYÜK  SINAV VERDİK’

 

“BİZİM İÇİN BÜYÜK GURUR”

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal: “Hürriyet Gazetesi çok büyük bir hassasiyet göstererek gelecek nesillere aktarılacak özel bir kitap hazırlamış. Böyle bir kitabın üniversitemizin kitaplığında bulunması bizim için büyük bir gurur.”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!