Nesilden Nesile Antalyaspor

Güncelleme Tarihi:

Nesilden Nesile Antalyaspor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2018 10:53

Antalyaspor taraftarı sosyal medyada #NesildennesileAntalyaspor etiketiyle 7‘den 70’e herkesi Antalyaspor’a gönül vermeye davet ediyor. Sosyal medyada ilgi uyandıran çağrıya kentin ileri gelenleri de yaptığı paylaşımlarla destek veriyor.

Haberin Devamı

ANTALYA, bugün saat 19.00’da evinde oynayacağı Galatasaray maçı için kenetlendi. Taraftarlar, ‘Antalyaspor Taraftarları’ adı altında #NesildennesileAntalyaspor sloganıyla Antalyalıları tribünlere davet etti. Sosyal medyada çocuklarıyla birlikte fotoğraflarını paylaşarak çağrıya destek veren Antalyasporlular tribünleri doldurmayı hedefliyor. Antalyaspor Kulüp Başkanı Ali Şafak Öztürk, turizmci Tolga Cömertoğlu, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalyalı iş insanlarının yanı sıra Antalyaspor’da forma giymiş, halen forma giyen futbolcular ve Antalyaspor’a gönül vermiş taraftarlar bu çağrıya kulak vererek çeşitli paylaşımlarda bulundu.

Nesilden Nesile Antalyaspor

‘OĞULDAN BABAYA…”

Haberin Devamı

Başkan Ali Şafak Öztürk, babası Fikret Öztürk ile birlikte fotoğrafını koyarak, “Oğuldan babaya, inşallah ileride çocuklarıma...” paylaşımıyla dikkat çekerken, turizmci Tolga Cömertoğlu da, “Antalyaspor tribünlerinde dört yıldır küfür yok. Hadi alın yavrularımızı gelin. Garanti veriyorum, bir parktan çok daha fazla eğlenecekler. Unutmayın passolig 7 yaş altına gerekli değil.” paylaşımında bulundu. Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek de, “Bizim Antalyaspor sevdamız çocukluktan başlar, babadan oğluna geçer ve #NesildenNesileAntalyaspor aşkı devam eder. Her zaman çocuklukta tribünde başlayan sevdamız devam edecek.” diyerek yapılan çağrıya destek verdi.

Nesilden Nesile Antalyaspor

HEDEF: ZİRVE
Bu sezon iyi bir çıkış yakalayan kırmızı beyazlı ekip, 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgiyle 13 puan topladı. Haftaya 4. sırada giren kırmızı-beyazlı ekip, iyi performansını sürdürmeyi hedefliyor. Bülent Korkmaz’ın öğrencilerinin, Galatasaray karşısında alacağı galibiyet, kırmızı beyazlıları bugün zirve koltuğuna taşıyacak. 14’er puanları olan Beşiktaş ve Başakşehir’in puan kaybetmesi halinde ise Antalyaspor 8’inci haftayı lider tamamlayacak.

 

 

BAKMADAN GEÇME!